Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ďurianovej ex zverejnil starú FOTO: Neuveríte!

Libor Bouček Zobraziť galériu (5)
Libor Bouček (Zdroj: Topky.sk)

PRAHA - Pozrite na tú premenu! Český moderátor Libor Bouček (35) je na českej aj slovenskej scéne dobre známy. A to nielen krátkym manželským vzťahom s bývalou moderátorkou Mariannou Ďurianovou (39), ale aj svojím moderátorským talentom. To, že v mediálnom prostredí nie je žiaden nováčik, potvrdil aj nedávno, keď sa na sociálnej sieti pochválil jednou pozoruhodnou spomienkou. Retro fotografia totiž odhalila, ako sa zub času podpísal na jeho výzore.

Čím starší, tým krajší! Známy český moderátor Libor Bouček mútil vody slovenského šoubiznisu sobášom a ultrakrátkym manželstvom s exmarkizáčkou Mariannou Ďurianovou. Po tom, čo ho blondínka podviedla s Honzíkom Novotným, bol Bouček pretriasaný v médiách ako málokto.

Okrem romániku s bývalou spravodajskou hviezdou sa do povedomia verejnosti dostal aj moderovaním viacerých televíznych projektov a svoje schopnosti tak predviedol niekoľkokrát nielen v Čechách, ale aj na Slovensku. To, že v mediálnej sfére nie je žiaden začiatočník, dokázal aj nedávno, keď na sociálnu sieť pridal retro fotografiu z roku 1999. V tom čase totiž moderoval prestížne odovzdávanie hudobných cien Anděl.

Na spomienkovom zábere je zobrazený so svetoznámou speváčkou Cher. Tá sa však na rozdiel od Libora skoro vôbec nezmenila, za čo samozrejme môžu aj šikovné ruky plastických chirurgov. Prostoreký Bouček ale naopak zreje ako víno a pribúdajúce roky ho zmenili z bacuľatého vlasáča s nevinným pohľadom na sebavedomého harcovníka. Aj na základe dávnej snímky tak treba uznať, že pribúdajúce roky mu jednoznačne pristanú. Čo poviete?

Český moderátor Libor Bouček zverejnil na sociálnej sieti retro fotografiu z roku 1999, na ktorej je spolu so svetoznámou speváčkou Cher. Kedysi bacuľatý vlasáč sa ale za 17 rokov poriadne zmenil.
Zobraziť galériu (5)
Český moderátor Libor Bouček zverejnil na sociálnej sieti retro fotografiu z roku 1999, na ktorej je spolu so svetoznámou speváčkou Cher. Kedysi bacuľatý vlasáč sa ale za 17 rokov poriadne zmenil.  (Zdroj: Facebook L.B.)

Viac o téme: Libor Bouček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu