Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Podvod na jojkárku: To je hnus!

Silvia Halušicová Zobraziť galériu (6)
Silvia Halušicová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Nechutné! Jojkárska relácia Moja mama varí lepšie ako tvoja spríjemňuje divákom každý pracovný podvečer. Svoje kuchárske zručnosti si porovnávajú proti sebe dve rodiny, ktoré sa postarajú nielen o kulinársky zážitok, ale niekedy aj o poriadne prekvapivé momenty. O jeden bláznivý výstrelok sa naposledy pokúsil jojkársky tím, ktorý pre svoju kolegyňu prichystal nemilé prekvapenie. Nič netušiacej redaktorke totiž naservírovali kurióznu špecialitu pripravenú priamo z býčieho prirodzenia.

Jedla býčie žľazy! Kulinárska šou Moja mama varí lepšie ako tvoja patrí medzi najsledovanejšie programy televízie JOJ. Každý pracovný deň v podvečerných hodinách si diváci môžu vychutnať kuchársky súboj dvoch rodín a užiť si k tomu aj poriadnu dávku zábavy. Inak to nebolo ani v posledných dieloch tejto úspešnej relácie.


TRAPAS v jojkárskej šou: HAHA, tak toto mu nevyšlo!


O zvláštnu situáciu sa ale tentoraz postaral štáb samotnej televízie. Jojkársky tím si totiž poriadne zgustol na redaktorke Silvii Halušicovej. Plavovláska si však svoj kuriózny zážitok nenechala iba pre seba a pre magazín Top Star porozprávala, ako sa to všetko vlastne odohralo. „Bola som veľmi hladná a v tom na mňa kričala kolegyňa, že Silvi, daj si gule. Ale ja som si myslela, že vieš – gule. A zrazu som to zjedla a oni všetci – ty si to zjedla , ty si divná,“ prezradila jojkárka, ktorá podľa výzoru jedla nespoznala, že ide o niečo zvláštne. 

Svoje zmiešané pocity nevedela dlho rozdýchať a emócie vyjadrovala nielen rýchlym prejavom, ale aj roztržitou gestikuláciou. „Práve som zjedla býčie gule a je to veľmi zvláštne, lebo trochu sa aj trasiem a je mi zle,“ dodala blondínka, ktorá sa ale nakoniec na zvláštnom zážitku sama dobre pobavila.

Viac o téme: Silvia Halušicová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu