Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Sexi farmárka Mokráňová má chlapa: Toto je on!

Lucia Mokráňová Zobraziť galériu (8)
Lucia Mokráňová

BRATISLAVA - Už nie je sama! Lucia Mokráňová (24) sa dlho nevedela spamätať zo smrti hokejistu Jozefa Salajku (†30), s ktorým kedysi chodila. Dnes je však opäť šťastná. Má novú lásku a už sa tým pochválila aj verejne. Identitu svojho priateľa síce hneď neprezradila, no nakoniec to neutajili.

Smrť osudovej lásky, románik s futbalistom Stochom a teraz... Lucia Mokráňová je opäť zamilovaná. Blondínka, ktorá sa minulý piatok pobila vo finále o víťazstvo v reality šou Farma, má doma inú výhru. 

Podľa našich informácií je šťastná po boku nového priateľa. A potvrdila to napokon aj na sociálnej sieti, kde v utorok zverejnila zamilovanú fotografiu s výstižným popisom „love”. Na obrázku nového muža po jej boku nevidieť, ukázali len, ako sa držia za ruky. 

Blondínkini kamaráti ho však identifikovali a hneď ho pod príspevkom aj označili. Dvojica už potom nič netajila a za gratulácie k šťastnému vzťahu aj poďakovala. 

Luciiným vyvoleným je Bratislavčan Peter Pätoprstý, ktorý má blízko k športovaniu a zdravému životnému štýlu. Vyštudoval totiž Fakultu telesnej výchovy a športu a pracuje ako osobný tréner a výživový poradca. Lucia tiež robí trénerku vo fitnescentre, a tak sa doslova našli. 

Lucia Mokráňová randí s fitnestrénerom Petrom.
Zobraziť galériu (8)
Lucia Mokráňová randí s fitnestrénerom Petrom.

Viac o téme: Lucia Mokráňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu