Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Veľký rozruch po finále Farmy: Stačili 3 dni a všetci sú proti víťazovi!

Krátko po finále sú na Tomáša Mrvu nahnevaní všetci jeho fanúšikovia. Zobraziť galériu (4)
Krátko po finále sú na Tomáša Mrvu nahnevaní všetci jeho fanúšikovia. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Diváci sú sklamaní! V piatok trinásteho sa konalo veľké finále siedmej série šou Farma. Sily si v poslednom súboji zmerali Lucia Mokráňová (24) a Tomáš Mrva (29) - ten sa napokon stal aj absolútnym víťazom. A bodoval nielen v zadaných úlohách, ale aj v diváckom hlasovaní. Stačili však len 3 krátke dni a všetko je inak. Jediné vyhlásenie a fanúšikovia sú proti nemu!

Uplynulý piatok sa fanúšikovia markizáckej Farmy dozvedeli meno víťaza siedmej série. Vo finále sa proti sebe postavili Lucia Mokráňová a Tomáš Mrva. Z výhry 50 000 eur sa však napokon mohol tešiť len futbalista z Trnavy. Tomu sa podarilo nielen zvládnuť zadané úlohy, ale aj zabodovať u Slovákov. Z celkového počtu 59 000 SMS-hlasov, mu totiž diváci poslali viac ako 50 000. 


Víťazom Farmy Tomáš Mrva: Finále plné vulgarizmov a... Fúha, toto tu ešte nebolo! 


Mnohí však teraz svoje rozhodnutie ľutujú. Môže za to jediný príspevok na sociálnej sieti. Víťaz a jeho súperka sa totiž v pondelok ráno objavili v markizáckej rannej šou Teleráno. No a krátko pred rozhovorom s finalistami sa na facebookovej stránke relácie objavila informácia, ktorá doslova nahnevala všetkých jeho fanúšikov.

„Víťaz a porazená. No peniažky si podelia ako brat a sestra,“ písalo sa pri ich spoločnej fotke. A táto správa sklamala mnohých jeho priaznivcov. Mnohí totiž verili, že Trnavčan si výhru užije a použije ju na otvorenie svojej vysnívanej pizzerie. Všetci sa zhodujú, že ak dá niečo Lucii, žiaden podnik si nebude môcť otvoriť. Navyše, Mokráňová si podľa nich žiadne peniaze nezaslúži.

„Sklamal si veľa ľudí, čo ti posielali hlasy. Načo ti ich posielali? Toto nie je o geste,“ zhodujú sa Slováci. „Zbytočne vyhodené peniaze za SMS, keďže si to delia. Tomáš, chcel si to vyhrať, lebo musíš. A teraz toto,“ píše sa v komentároch. „Načo sme posielali SMS? Teda aj pre Luciu. Načo bolo toto divadlo? Nikdy viac sa nezapojím do niečoho takého, škoda peňazí, keď teraz Tomáš robíš toto. Lucia by tebe určite nedala polovicu,“ pridávajú sa ďalší.

Zaujímavosťou však je, že v celom Teleráne paradoxne informácia o tom, že by Mrva chcel dať svojej súperke nejaké peniaze, neodznela. Práve naopak, odpovedi na priamu otázku, či sa podelí, sa vyhýbal. „Mám v hlave jasno, ale čo mám povedať, keď tie peniaze ešte nemám? Keď prídu, potom poviem. Zajtra tu možno nebudem. Prídu potom mojej mamine na účet. A ona povedala, že: ‚Prídu na môj účet, ja Lucii nič nedám!‘“ zahlásil v živom vysielaní víťaz. 

Navyše, príspevok o tom, že sa dvojica o výhru rozdelí, sa na Facebooku objavil už polhodinu predtým, ako si diváci na televíznych obrazovkách mohli vypočuť celý rozhovor. V tom nakoniec Mrva vôbec nič také nepovedal. Oslovili sme preto v tejto súvislosti samotného Tomáša, nech nám prezradí, ako to celé bolo. Slušne nás však odbil, že mu máme zavolať o hodinu. Potom s nami však už rozprávať nechcel. Vraj to má zakázané.  

Viac o téme: FarmaTeleránoTomáš Mrva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu