Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Gunčíková šokuje: Nezvládla úspech a prepadla drogám a alkoholu!

Gabriela Gunčíková prepadla alkoholu a drogám. Zobraziť galériu (9)
Gabriela Gunčíková prepadla alkoholu a drogám.

PRAHA - Po hviezdnej sláve pád na dno! To si nedávno na vlastnej koži vyskúšala aj mladá česká speváčka a finalistka Eurovízie Gabriela Gunčíková (22). Priznala totiž, že prepadla drogám i alkoholu a trpela aj depresiami. Môže za to vraj úspech v speváckej šou Česko Slovenská SuperStar, keď v roku 2011 razom vhupla do sveta šoubiznisu a celé dva roky po nej nevedela zvládať slávu, a tak sa poriadne trápila.

Krehká kráska priznala temnú stránku svojho života! Češka Gabriela Gunčíková sa v týchto dňoch dostala opäť do povedomia, a to vďaka Eurovízii, kde sa prebojovala až do finále. Hoci nevyhrala, bezpochyby divákov zaujala. Našinci ju však poznajú vďaka inej šou. V roku 2011 totiž bodovala v Česko Slovenskej SuperStar, kde skončila na druhom mieste.

Nedávno však šokovala svojich fanúšikov priznaním, že po skončení  tejto speváckej šou úspech a vstup do šoubiznisu vôbec nezvládla. Dostala depresie a dokonca následne prepadla alkoholu i drogám. „Utekala som občas k alkoholu, zafajčila som si trávu a brala som aj lieky na upokojenie a spanie,“ prezradila Gabriela pre vipstory.sk.

„Teraz sa za to hanbím a myslím si, že je to veľký problém hudobného šoubiznisu. Nie len ja, ale veľa ľudí to nezvláda tak, ako by malo,“ priznala blondínka v rozhovore. „Povedala by som, že to bol skôr taký únik,“ zhodnotila svoje temné a divoké obdobie rockerka, ktorá však navonok vždy pôsobila skôr ako nežné žieňa.

„Keď som sa pozrela na svoj spôsob života, povedala som si, prečo toto vlastne robím, prečo sa takto ničím,“  uvedomila si svoj omyl Gabriela, ktorá s týmito neresťami vraj už skončila. „To už teraz ale absolútne nerobím. Naozaj som si povedala, že týmto spôsobom fungovať nebudem a nemôžem,“ uzavrela túto neľahkú tému Gunčíková, ktorej snaha o hudobnú kariéru sa nakoniec odzrkadlila aj na jej úspechu v Eurovízii. Len tak ďalej, Gabika!

Viac o téme: SuperStarGabriela Gunčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu