Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zanedbaný superstarista púta pozornosť: Fúha, veď vyzerá ako bezdomovec!

Robo Mikla Zobraziť galériu (5)
Robo Mikla

BRATISLAVA - Čo sa to s ním deje?! V čase, keď Robo Mikla (34) hviezdil v SuperStar, bol známy aj búrlivým spôsobom života - alkohol a divoká zábava mu neboli cudzie. Pred pár rokmi však spevák odišiel do Ameriky, kde svoj postoj radikálne zmenil. Útechu našiel vo viere a alkohol vymenil za šport. Do redakcie sa nám však najnovšie dostali fotky, ktoré pôsobia, akoby sa hudobník vrátil k starým nerestiam. Šokuje zanedbaným vzhľadom, kvôli ktorému pôsobí doslova ako bezdomovec!

Robo Mikla patrí jednoznačne k našim najkontroverznejším spevákom. Veď azda každý fanúšik speváckej šou SuperStar má ešte v pamäti jeho alkoholové excesy a divokú zábavu. Pred pár rokmi však hudobník svoj život od základov zmenil - dal sa na náboženstvo a namiesto toho, aby siahol po poháriku tvrdého, si radšej zašportuje

Teda ešte pred pár týždňami to vyzeralo tak, že sa týchto zásad stále drží. Najnovšie fotky však už pôsobia, akoby sa niekdajší búrlivák opäť vrátil k starým nerestiam. Na verejnosti totiž púta pozornosť zanedbaným vzhľadom, vďaka ktorému by si ho niekto pokojne mohol pomýliť aj s bezdomovcom. Dlhé vlasy, neoholené fúzy... No takto zle nevyzeral ani počas svojho najbúrlivejšieho obdobia. 

Ako sa nám však podarilo zistiť, za Miklovou zmenou imidžu netreba hľadať nič zlé – práve naopak. Robo sa totiž práve takto pripravuje na svoju hereckú úlohu. Začiatkom septembra sa objaví v úlohe tuláka v divadelnom predstavení Shakespearove sonety. „Robo Mikla sa svojím zjavom perfektne hodí na postavu tajomného Tuláka, záhadnej bytosti, alter ega samotného Shakespeara. V záverečnej skladbe bude môcť ukázať aj svoje spevácke kvality,“ vysvetlila režisérka Katarína Mišíková Hitzingerová.

A práve pre dokonalé splynutie s postavou sa superstarista prestal holiť a nechal si rásť vlasy. Vzbudzuje síce pozornosť svojho okolia, no berie to s humorom. „Cítim sa trochu ako Tom Hanks, keď sa pripravoval na rolu vo filme Stroskotanec,“ uviedol spevák.

Robo Mikla v poslednom období púta pozornosť zanedbaným vzhľadom.
Zobraziť galériu (5)
Robo Mikla v poslednom období púta pozornosť zanedbaným vzhľadom.  (Zdroj: archív RM)

Viac o téme: Robo Mikla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu