Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Toto nie je normálne! Vlastný muž vytasil pred všetkými Krainovej prsia!

Simona Krainová Zobraziť galériu (5)
Simona Krainová

STARÁ LESNÁ - Pozrite na jej bradavky! V Tatrách sa tento týždeň pri otváraní nového hotela stretli viaceré známe tváre. Medzi nimi nechýbala ani česká topmodelka Simona Krainová (43), ktorú sprevádzal jej manžel Karel Vágner (42). Ten si počas slávnostnej akcie fotil svoju polovičku azda pri každej príležitosti. Dôkazom je aj poriadne netradičný záber, ktorý zverejnil na sociálnej sieti. Potešil ním asi všetkých mužov. Spod tenkej látky totiž jeho žene presvitali celé prsia.

Dráždi aj oblečená! Keď sa česká modelka Simona Krainová objaví v spoločnosti, nedýchajú nielen muži, ale aj ženy. Inak to nebolo ani počas uplynulých dní, keď kráska opäť raz zažiarila. Tentoraz u nás v Tatrách. Predtým, než sa však rozhodla pre sukňu s blúzkou, skúšala si aj priliehavejší model. A smelo bez podprsenky. 

To si nenechal ujsť ani jej manžel Karel Vágner, ktorý svoju dokonalú cicušku pri skúške bez váhania cvakol a ihneď sa so svojím úlovkom pochválil na sociálnej sieti. Český podnikateľ tak fanúšikom naservíroval fotografiu, ktorá odhalila kúsok z dokonalého tela jeho ženy. Pod jemným materiálom sa totiž črtali blondínkine prsia aj stojace bradavky. Vy by ste takto svoju polovičku vystavovali?! 

Viac o téme: Simona Krainová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu