Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

V Tatrách zatienila známejšie celebrity: Odhalený zadoček, neposlušná podprsenka!

Mirka Fabušová má čo ukázať hore aj dole. Zobraziť galériu (30)
Mirka Fabušová má čo ukázať hore aj dole.

STARÁ LESNÁ - Stretnutie známych tvárí! V Tatrách sa otváral nový hotelový rezort a nemohli tam chýbať ani celebrity a celebritky. Pásku strihala Simona Krainová, spievali Twiins a Dara Rolins... Mužské oči však asi najviac zamestnala dávna finalistka miss, teraz vizážistka a módna návrhárka Mirka Fabušová. Obliekla si totiž také kraťasky, že sa všetci mohli pokochať oblinami jej zadku. A navyše ju neposlúchala ani podprsenka...

Na otvorení nového hotelu sa stretli nejaké tie známe tváre, no našu pozornosť hneď v úvode upútala výrazná tmavovláska. Nestáva sa totiž často, že kňaz vysväcujúci čisto nové priestory prechádza okolo naozaj úsporne oblečenej ženy. Spoločnosť jej navyše robil potetovaný fotograf Mário Gotti, ktorý často fotí nahotinky pre Playboy, a tak bol kontrast k cirkevnému hodnostárovi naozaj obrovský. 

Slečna mala na sebe poriadne vykrojené maskáčové kraťasy, ktoré dolnú časť jej zadku nechávali odokrytú. Okrem oblín v spodnej časti sa však má čím pochváliť aj hore. Lenže ju akosi neposlúchala podprsenka, a tak sa Gotti musel pustiť do upravovania ramienok. 

Brunetka teda jednoznačne zaujala, a tak sme zisťovali, o koho ide. Volá sa Mirka Fabušová a v roku 2001 sa zúčastnila súťaže Miss Universe SR. Potom sa venovala modelingu, teraz ju už viac zamestnáva úprava vizáže iných žien a pustila sa aj do navrhovania módnej kolekcie. Najväčšou pikoškou ale je, že práve ona chodila s podnikateľom, s ktorým sa v novembri ukázala v spoločnosti Linda Rezešová.  

Mirka Fabušová
Zobraziť galériu (30)
Mirka Fabušová

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu