Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Twiinsky na pódiu v bielizni a v zákulisí... Takto ste ich ešte nevideli!

Twiins Zobraziť galériu (7)
Twiins (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Tieto by chcel mať doma asi každý chlap! V stredu večer sa v hlavnom meste konala módna šou istej značky, na ktorej predvádzali známe tváre slovenského šoubiznisu. Okrem modeliek na pódiu hviezdili aj speváčky z dua Twiins Daniela Nízlová (29) a Veronika Krupa Nízlová (29). Tie sa predviedli v súpravách, ktoré vyzerali, akoby si obliekli iba bielizeň. No v zákulisí sa dievčatá zmenili na nepoznanie - zo sexi dračíc sa vykľuli hotové žienky domáce.

Do koča, aj do voza! Istá módna značka predstavila tento týždeň svoju najnovšiu kolekciu. Na prehliadke plnej aktuálnych trendov sa na móle okrem profesionálnych modeliek objavili aj mnohé známe osobnosti. Medzi nimi nechýbali ani speváčky Daniela a Veronika Nízlové. Atraktívne dvojčatá okrem speváckych výkonov potešili hostí aj sexi outfitmi, ktorými na seba ako vždy strhávali všetku pozornosť.


Sexi Slovenky dobýjajú svet: Megaúspech v ďalekom Japonsku!


Rajcovné kúsky, v ktorých sa krásky tentoraz predviedli, zvýraznili ich ukážkové postavičky. Odvážne modely pripomínali bielizeň a poodhalili aj ich šťavnaté dekolty, ktorými sa tieto sexi cice po chirurgickom zákroku hrdo pýšia. O zábavu mali tak postarané nielen ženy, ale na svoje si mohli prísť aj prítomní páni.

Málokto však vie, čo všetko sa dialo v zákulisí, keď vrcholili prípravy na ich spevácke vystúpenie. Známe brunetky sú totiž nielen krásne a talentované, ale podľa všetkého aj šikovné gazdinky. Dvojčatá nemali problém prichystať si outfity úplne samé. Vytiahli žehliace dosky, žehličky a s úsmevom na perách si stihli pripraviť kostýmy na šou, ktorú potom v plnej paráde odpálili. Twiinsky tak opäť raz dokázali, že aj pri bežných domácich prácach môže byť každá žena sexi. Tak čo, milí páni, chceli by ste mať tieto kočky vo svojej domácnosti?

Sexi dvojčatá Veronika a Daniela Nízlové sú ženy do koča, aj do voza. Pred módnou šou si samé žehlili outfity.
Zobraziť galériu (7)
Sexi dvojčatá Veronika a Daniela Nízlové sú ženy do koča, aj do voza. Pred módnou šou si samé žehlili outfity.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Twiins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu