Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známa Slovenka ukázala mamu: Z tej podoby padnete na zadok!

Katarína Štumpfová. Zobraziť galériu (5)
Katarína Štumpfová.

BRATISLAVA - Vyzerajú ako sestry! Slovenská tanečnica Katarína Štumpfová (30) dbá o svoj zovňajšok a nezanedbáva ani starostlivosť o svoju dokonalú figúru. Ukážkové telo však nie je len vizitkou tvrdej driny a aktívneho pohybu, ale podľa všetkého za tým treba hľadať aj dobré gény. Nedávno totiž plavovláska zavesila na web fotografiu, na ktorej pózuje so svojou mamou. Fascinujúce však je, že obe dámy sú takmer na nerozoznanie a ich výrazná podoba je priam zarážajúca.

Jablko nepadlo ďaleko od stromu! Vždy usmievavá Katarína Štumpfová sa do povedomia verejnosti dostala účinkovaním v úspešných tanečných projektoch. Okrem talentu však svojich priaznivcov  ohúrila aj svojou priam ukážkovou postavou. Podľa všetkého ale za to môžu aj skutočne kvalitné gény, ktorými známa plavovláska disponuje.

Charizmatická tanečnica sa totiž nedávno pochválila fanúšikom fotografiou, na ktorej pri príležitosti Dňa matiek ukázala svoju mamu. Tá ale vyzerá ako Katkina verná kópia – teda naopak, známa dcéra je vernou kópiou pani Štumpfovej. Pri pohľade na ich spoločný záber neviete rozlíšiť, ktorá je ktorá, a tak aj na základe tohto faktu je jasné, po kom zdedila gény krásy talentovaná Slovenka.

Dych berúcu podobu komentovali aj blondínkini fanúšikovia, ktorí ju okamžite zahrnuli viacerými komplimentmi. „Tak tomu nechcem ani veriť, aké ste podobné, krása,“ napísal jeden z priaznivcov. Pri fotografii sa dokonca objavili aj príspevky, v ktorých fanúšikovia nemohli uveriť, že ide práve o jej mamu: „To je fotka na Deň sestier, nie? Ste nádherné ženy!“ Katkiným fanúšikom sa niet čo čudovať, veď jej mama vyzerá na svoj vek neuveriteľne mlado a sympatická plavovláska má tak pri sebe žijúci dôkaz, že si svoj šarm a úžasnú formu zachová ešte poriadne dlho.

 

Viac o téme: Katarína Štumpfová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu