Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Koleník prezradil tajomstvo: O tomto nikto nehovorí... Fuj!

Ján Koleník Zobraziť galériu (5)
Ján Koleník (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Prezradil to, čo doteraz nikto! Ján Koleník (36) aktuálne hviezdi v jojkárskom seriáli ZOO. Neodmysliteľnou súčasťou projektu sú aj zvieratá, s ktorými sa herec denno-denne pri natáčaní stretáva. No a práve v súvislosti s nimi nám televízny dobrodruh Peter prezradil tajomstvo, o ktorom doposiaľ nikto nehovoril. A je to... Skrátka FUJ!

Ján Koleník je ostrieľaným slovenským hercom. V divadle a na televíznych obrazovkách sa objavuje už niekoľko dlhých rokov a diváci ho pravidelne volia za najobľúbenejšieho umelca. A rovnako to bolo aj tentoraz. Vo štvrtok večer si idol mnohých žien prevzal cenu Telkáč roka 2015. 


Gizka Oňová spravila zmätok, riaditeľ Jojky so zmeneným imidžom: Odovzdávanie cien Telkáč roka 2015!


Pri tejto príležitosti sme oslovili našich čitateľov, aby nám posielali otázky, ktoré máme známemu svalnáčovi položiť. Reč prišla aj na seriál ZOO, v ktorom Koleník aktuálne účinkuje. No a seriálový dobrodruh Peter nám prezradil niečo, o čom doteraz nikto nehovoril. 

„No, my to síce nehovoríme verejne, ale teraz to už asi poviem. Ten ateliér je strašne cítiť, že sa tam robí so zvieratami. My hovoríme, že sú milé, zlaté, chlpaté, huňaté, ale je to naozaj práca so zvieratami, takže tie zvieratá sú zvieratá. Tak sa aj správajú a ten ateliér tak aj vyzerá,“ prezradil najobľúbenejší herec.

Pri natáčaní to teda občas vyzerá skutočne ako v takej ZOO. „Keby sme nemali kostýmy, tak by sme sa museli prezliecť do montérok a do pracovného. Je to s nimi ťažké,“ netajil Koleník, ktorý napriek tomu zvieratá miluje a prácu s nimi si užíva. „K zvieratám mám veľmi dobrý vzťah. ZOO je projekt, ktorý je srdcový,“ priznal jeden z hlavných predstaviteľov. Viac si vypočujte vo videu pod článkom!

Video: Rozhovor s najobľúbenejším hercom roka 2015 Jánom Koleníkom

rozhovor Kolenik

Viac o téme: ZOOJán Koleník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu