Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bílá je diabol: Držte Gotta od nej čo najďalej!

Lucie Bílá a Karel Gott Zobraziť galériu (5)
Lucie Bílá a Karel Gott

PRAHA - Všetci sa o neho boja! Karel Gott (76) vo štvrtok nastúpil do nemocnice, aby sa podrobil operácii brušnej dutiny. Ešte predtým sa však ukázal na oslave Jiřiny Bohdalovej (85), kde sa s ním odfotila aj kolegyňa Lucie Bílá (50). A všetci bijú na poplach! Mnohé osobnosti totiž zomreli krátko po tom, čo ich speváčka navštívila. Jeden z českých webov ju dokonca označil za diabla.

Lucie Bílá často vyjadruje náklonnosť k známym tváram, ktoré bojujú s nejakými zdravotnými problémami. Ešte si pamätáme, ako bola navštíviť Jiřinu Jiráskovú, s ktorou sa nechala aj odfotiť. A mnohí si na nej zgustli, že to robí len pre zviditeľnenie. 


Pani učiteľka zo Slunce, seno: Lucie Bílá sa priživila na jej smrti, útočí sestra!

Známy spevák otvorene o Lucii Bílej: Je to falošná krava! Čo na to ona?


Navyše, pri mnohých bola Lucie jednou z posledných návštev pred skonaním. Začalo sa preto o nej hovoriť ako o nositeľke smrti. Počas tohto týždňa sa na oslave Jiřiny Bohdalovej odfotila s Karlom Gottom a Česi bijú na poplach. Mnohí si na sociálnej sieti písali statusy, že ju k maestrovi ani nemali pustiť. 

Úplne najďalej zašiel web potlesk.cz, ktorý zverejnil článok s titulkom Smrtka Lucie Bílá sa odfotila s Karlom Gottom! Karla nám nevezmeš, diabol! Medzi osobnosti, ktoré speváčka pred ich odchodom na večnosť navštívila, patria podľa českých novinárov okrem Jiráskovej aj Vladimír Čech a Stella Zázvorková. Stretla sa vraj aj s Ivetou Bartošovou pred jej samovraždou. 

Bílá je diabol: Držte
Zobraziť galériu (5)

Viac o téme: Karel GottLucie Bílá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu