Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Speváčka Emma Drobná v úsporných bikinách: To sú ale... krivky!

Emma Drobná Zobraziť galériu (5)
Emma Drobná

MALTA - Takto ste ju ešte nevideli! Talentovaná speváčka Emma Drobná (22), známa z úspešných projektov Česko-Slovensko hľadá SuperStar a Tvoja tvár znie povedome, si momentálne užíva exotiku na slnečnej Malte. Popritom však nezabúda ani na svojich fanúšikov. Prostredníctvom sociálnych sietí ich totiž zásobuje zábermi, na aké doposiaľ neboli zvyknutí. Krásna ryšavka tentoraz odhodila zábrany a svoje šťavnaté krivky odhalila v plnej paráde.

Talentovaná speváčka Emma Drobná sa preslávila svojím víťazstvom v projekte Česko-Slovensko hľadá SuperStar, avšak na maximálne výslnie ju dostalo účinkovanie v úspešnej šou Tvoja tvár znie povedome. Tam podávala nielen fantastické spevácke výkony, ale predviedla aj dych vyrážajúce premeny na známe svetové hviezdy.

Známa ryšavka si teraz po hektickom období dopriala v týchto dňoch chvíle oddychu a pohody. Popri šantení vo vode však nezabudla ani na svojich fanúšikov, ktorým poslala kúsok idylky zo slnečnej Malty.

Krásne prostredie si ale všimol len málokto. Víťazka Superstar si totiž užívala slnečné lúče oblečená iba v úsporných dvojdielnych bikinách, ktoré odhalili jej chutnú figúru. „Nepoznám nikoho, kto je viac dokonalý ako ty,“ nešetril lichôtkami jeden z kráskiných ctiteľov. Jej fanúšikovia si vychutnávali skutočne vzácny záber s odhaleným bruškom a sexi pozdrav ocenili aj ďalšími komplimentmi. „Nič krajšieho som ešte nevidel, si ako anjel!“ objavilo sa v komentároch. Nuž, jej priaznivcom sa niet čo čudovať, veď mladá hviezdička je pekný kus ženy. 

Viac o téme: Emma Drobná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu