Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezda jojkárskeho seriálu ZOO otvorene: Pred týmto mám veľký rešpekt!

Dominika Richterová Zobraziť galériu (5)
Dominika Richterová

BRATISLAVA - Slovenská herečka Dominika Richterová, ktorá aktuálne hviezdi v jojkárskom ZOO, sa podľa vlastných slov snaží na sebe neustále pracovať a učiť sa svojmu remeslu na všetkých frontoch - ako v divadle, tak i pred kamerou. Voči seriálu má však stále veľký rešpekt.

Napriek tomu, že s účinkovaním v seriáloch má už svoje skúsenosti, stále vraj pri nakrúcaní objavuje niečo nové. „Každý deň sa učím a objavujem nové veci. Nakrúcanie seriálov beží veľmi rýchlo, takže človek musí rýchlo reagovať a rýchlo memorovať texty. Voči seriálu mám preto stále veľký rešpekt. Niektoré detaily pri nakrúcaní človeku aj ujdú, ani nie jeho vinou, no počas nakrúcacích dní nemáte jednoducho čas si postavu, ktorú stvárňujete, do detailov premyslieť, pretože nepoznáte celý dej od začiatku do konca. Na druhej strane je však strašne príjemné zapnúť si večer televízor, vidieť sa na tej obrazovke a môcť sa trošku skritizovať a vidieť, čo funguje a čo nie,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA.

Mladá rodáčka z Lazian je vraj k sebe veľmi kritická. „Niekedy to asi nie je správne, no myslím, že každý človek by mal v sebe mať určitú mieru kritickosti, aby nezaspal na vavrínoch. Treba sa však vedieť aj pochváliť,“ podotkla Richterová. 

Divadlo je však sympatickej blondínke v porovnaní so seriálmi vraj o niečo bližšie. „V divadle môže herec na svojej postave priebežne pracovať a s každým ďalším predstavením ju rozvíjať. Osobne si vždy na predstaveniach uvedomujem zas nové veci, niekedy len malinké drobnosti, ale v tom je to divadlo krásne. A potlesk divákov na konci a celá tá energia na pódiu počas večera sú na nezaplatenie. Keď sa môžete niekomu rozdať a naopak prijať od niekoho zas naspäť tú energiu a radosť. To ma skutočne napĺňa,“ poznamenala herečka.

Viac o téme: Dominika Richterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu