Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Toto v priamom prenose neustrážili: Vykúkajúce vnady finalistky Miss a nečakané problémy víťaziek!

V Miss Slovensko padali korunky a vykúkali vnady. Zobraziť galériu (15)
V Miss Slovensko padali korunky a vykúkali vnady.

BRATISLAVA - Nie všetko vyšlo podľa predstáv! V živom vysielaní je obrovský priestor na chyby a drobné sa nevyhli ani galavečeru Miss Slovensko 2016. Súťažiaca Ľudmila Šedivcová (20) pri promenáde v plavkách ukázala viac než jej súperky. A pri vyhlasovaní víťaziek zohrali úlohu aj neposlušné korunky. Najviac potrápila 2. vicemiss Lenku Tekeljakovú (23) a tú svoju si musela občas pridržať aj najkrajšia Slovenka pre tento rok Kristína Činčurová (18). Našťastie, až taký trapas ako v Českej Miss sa nestal.

Promenáda v plavkách je vždy vítaným spestrením súťaže miss. Tento rok ukazovali dievčatá postavičky v bielych kúskoch – viac či menej odvážnych. Ľudmila Šedivcová s číslom 10 mala na prvý pohľad dosť zahaľujúci model. 

Stačilo však, aby sa brunetka ukázala zboku a poskytla pikantnejší pohľad. Po bokoch v oblasti hrudníka boli totiž jej plavky vykrojené trochu štedrejšie a okamžite pošteklili pánsku fantáziu. Dávali totiž výrazne najavo, aké vnady sa pod tenkou látkou skrývajú. 

Banskobystričanka si však napokon na titul nesiahla. 2. vicemiss sa stala Lenka Tekeljaková, no jej prvé sekundy s korunkou na hlave nepôsobili vôbec honosným dojmom. Šperkársky skvost jej totiž začal okamžite padať z hlavy. 

Nedávno pritom v Českej Miss klenot za 200 tisíc českých korún skončil na zemi a poškodil sa. Z takéhoto trapasu ale Lenka vraj strach nemala. Po vyhlásení víťaziek však pózovala fotografom s korunkou poriadne nakrivo. A tú svoju si občas musela napraviť aj Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová. Tieto dve slečny sme hneď aj vyspovedali. 

2. vicemiss Lenka Tekeljaková

Opíšte nám svoje pocity, ako vnímate zisk titulu, čakali ste to?

Mám krásne pocity, som veľmi dojatá, nečakala som to. Ešte ako-tak som čakala Miss Sympatiu, keďže som videla priebežné výsledky, ale to, že som získala ďalší titul, tak to som ozaj neočakávala a veľmi ma to dojalo a potešilo. Vyšla mi aj slzička, čo určite bolo vidno na pódiu. Som vďačná veľmi.

Kto Vás prišiel povzbudiť?

Moja rodina samozrejme, moji najlepší priatelia a tiež spolužiaci.

Máte priateľa?

Priateľa nemám.

Tak nám prezraďte, aký typ Vás najviac zaujme.

Určite džentlmen, mám rada chlapov, ktorí majú charizmu. Dôležitá je pre mňa veľmi inteligencia a úprimnosť, aby ma mal rád.

Všimli sme si, že keď Vám nasadila bývalá vicemiss korunku, tak Vám trochu padala, nemali ste obavy, že Vám nakoniec spadne ako v prípade českej Miss?

Nebála som sa, nepadla mi až tak, ale mala som ďalšie missky vedľa seba, ktoré mi pomohli. Ja som mala hlavne problém s tým, že som mala dve kytice, takže nebola som až taká obratná.

Čo chcete dosiahnuť do budúcna, aké sú Vaše ciele?

Chcem dokončiť školu samozrejme, to je teraz priorita a uvidíme, čo mi tento titul prinesie. Je tu postup do ďalšej súťaže, na ktorú sa veľmi teším a budem sa pripravovať, aby som reprezentovala Slovensko, čo najlepšie.

Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová

Aké máte pocity po tom, čo ste získali titul kráľovnej krásy?

Úplne najlepšie, aké môžu byť. Je to neuveriteľná radosť. Je to v istej miere aj prekvapenie a ešte to chvíľu potrvá, kým si uvedomím, že sa to naozaj stalo.

Mali ste aj nejaké obavy pred priamym prenosom?

Určite áno, či to všetko vyjde tak, ako sme skúšali. Ale všetko vyšlo podľa predstáv, takže sa veľmi teším.

Kto vás prišiel podporiť?

Boli tu priatelia, rodina, dokonca aj kamarátka z Anglicka, z čoho sa veľmi teším.

Prišiel Vás podporiť aj priateľ?

Áno.

Je známe, že víťazky súťaže sa väčšinou so svojimi priateľmi rozišli. Nebojíte sa možno, že sa to stane aj Vám?

Nie, ja sa nebojím. Verím, že každý máme v živote svoj osud a všetko bude tak, ako má byť.

Čo hovoríte na zisk toľkých titulov, čakali ste to? (Miss Press, Miss Gosh, Miss príjemný hlas, Miss Slovensko 2016, pozn red.)

Vôbec som nečakala, že toľko titulov dostanem. No samozrejme som dúfala, veď vlastne kvôli tomu sme prišli, aby sme uspeli, pracovali na sebe, takže som veľmi rada, že sa mi to takto podarilo. Je to príjemné prekvapenie.

Čo máte v pláne po skončení Miss?

Určite byť stále lepším a lepším človekom, pracovať na sebe a splniť si svoje povinnosti najlepšie, ako budem vedieť.


Miss Slovensko 2016: Pozrite sa na top momenty večera plného krásnych žien a skvelého programu


 

Viac o téme: Miss SlovenskoKristína Činčurová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu