Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rajcovná foto sexi jojkárky: Páni, dýchajte zhlboka!

Nela Slováková Zobraziť galériu (5)
Nela Slováková (Zdroj: Instagram N.S.)

BRATISLAVA - Ruku hore, kto by si rád ťapol! Víťazka reality šou VyVolení Nela Slováková (26) je známa svojimi provokatívnymi kúskami a to, že sexi fotografiami rada dvíha mužom adrenalín, snáď ani netreba zdôrazňovať. Naposledy sa svojim fanúšikom na sociálnej sieti opäť pripomenula a pochválila sa poriadne rajcovným kúskom. Odhalila totiž krivky, ktoré sa nedajú inak nazvať ako dokonalé. Pozrite, na ten chutný zadoček!

Sexi Češka Nela Slovákova sa do povedomia verejnosti dostala účinkovaním v jojkárskom Hoteli Paradise, ktorý nakoniec aj vyhrala. Aj po skončení šou však známa plavovláska strháva na seba pozornosť všade, kde sa objaví. Kontroverzná dračica totiž patrí k ženám, ktoré rady provokujú. To potvrdila aj nedávno, keď na web zavesila ďalší rajcovný kúsok.


Nahá FOTO priamo z postele: TOTO sexi telo randí so Slovákom!


Tentokrát si však pre fanúšikov pripravila záber, ktorý zrýchli pulz nejednému priaznivcovi šťavnatejších fotografií. Atraktívna blondínka sa totiž cvakla v úspornom čiernom bodyčku, ktorý zvýraznil jej vypracované sexi krivky. Zarezaná spodná časť čierneho topu tak v pekne zaoblenom pozadí fantázii veľa priestoru nedopriala. Niet divu, že mužské osadenstvo po jej zvodných krivkách stále doslova šalie. No hoci ich blondínka pravidelne vystavuje na obdiv, obchytkať si ich už môže len jej súčasný partner Martin. Hm, tak ten sa teda má, čo poviete?!

 

 

 

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu