Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hospodárová ako ste ju ešte nevideli: Pozrite na tie líčiská!

Jana Hospodárová oslávila 40-tku. Zobraziť galériu (9)
Jana Hospodárová oslávila 40-tku.

BRATISLAVA – Pozrite, ako sa zmenila! Moderátorka Jana Hospodárová, ktorá pred pár dňami oslávila okrúhle jubileum 40 rokov, pracuje v žlto-modrej televízii polovicu svojho života. So štábom Reflexu si zaspomínala nielen na svoje začiatky v televízii, ale ukázala aj fotografie zo svojho súkromného archívu, na ktorých by ste ju zrejme nespoznali.

Sympatická markizáčka Jana Hospodárová pracuje v Záhorskej Bystrici už dlhých 20 rokov a možno tomu neuveríte, ale pred pár dňami táto nežná blondínka oslávila 40-tku. A ako pred kamerami priznala, na tento vek sa vôbec necíti. 

„Stále sa cítim na 20, jediné, čo mi vadí, nie je to, že mám viac vrások alebo viac kíl, ale azda to, že už som v polovičke života, lebo ja žijem veľmi rada a som šťastná, že som na tejto planéte,“ povedala Hospodárová, ktorá divákom Reflexu ukázala aj niekoľko fotografií zo svojho detstva, na ktorých by ste ju určite nespoznali.

Usmieva sa na nich totiž krásne blonďavé dievčatko s plnými líčkami, ktoré vraj chcelo byť kedysi herečkou. Život to však zariadil inak a nielen čo sa práce týka, ale aj jej súkromného života, o ktorom jej fanúšikovia dlho nič poriadne nevedeli.

„Momentálne som sama. Hovorím bohužiaľ, lebo svoj život veľmi rada zdieľam s niekým. Väčšinu svojho životu som bola sama. Mala som 4 vážnych priateľov, ktorých som milovala, myslím, že to bolo vzájomné, ale z rôznych príčin ten vzťah nepretrval dlhodobo. Snívam o tom stretnúť muža na celý život, či už budeme mať dieťa, alebo nie, to je pre mňa v tomto veku už druhoradé,“ uviedla na záver Hospodárová.

Jana Hospodárová ako malé blonďavé dievčatko s modrými očami a plnými líčkami.
Zobraziť galériu (9)
Jana Hospodárová ako malé blonďavé dievčatko s modrými očami a plnými líčkami.

Viac o téme: Jana Hospodárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu