Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Speváčka Jadranka v reklame zvodná mladucha, ale v skutočnosti... Fúha, veď takto vôbec nevyzerá!

Jadranka Handlovská v reklame na hudobnú reláciu vyzerá veľmi mlado. Zobraziť galériu (4)
Jadranka Handlovská v reklame na hudobnú reláciu vyzerá veľmi mlado. (Zdroj: Senzi TV)

BRATISLAVA - Stará fotka?! Jadranka Handlovská (48) sa do povedomia verejnosti dostala ako markizácka rosnička. Neskôr sa však viac ako televíznej kariére začala venovať hudbe. A tej je verná dodnes. Najnovšie sa tmavovláska objavuje v reklame na hudobnú stanicu Senzi Tv. A je na nej presne taká, akú si ju pamätáme ešte z dávnych čias - zvodná, mladučká, no skrátka tip-top. Ale v realite takto predsa vôbec nevyzerá!

Meno Jadranky Handlovskej nie je azda pre žiadneho Slováka neznámym pojmom. Veď patrila k úplne prvým rosničkám televízie Markíza. Neskôr ju však zlákali cestičky speváckej kariéry a hudbe je verná dodnes. Síce jej pesničky nepočuť v rádiách, no stále aktívne spieva. 

Najnovšie sa tmavovláska objavila v reklame na hudobnú televíziu Senzi Tv. A pri pohľade na fotku akoby sa zastavil čas – umelkyňa nemá žiadne vrásky, má príjemný mladistvý vzhľad a zvodný pohľad. Pôsobí proste presne tak, ako pred rokmi, keď bola ešte pravidelne na očiach. Na prvý pohľad to teda vyzerá tak, akoby speváčka snáď ani nestarla.

No ale skutočnosť je úplne iná. Ďalšie Jadrankine fotky totiž prezrádzajú, že takto dnes už vôbec nevyzerá. Príjemný vzhľad doplnili vrásky, vlasy dostali tmavší odtieň a aj nejaké to kilo sa na ňu nalepilo. No skrátka vidno, že je už o zopár rokov staršia. V reklame tak buď retušéri vykonali veľmi dobrú prácu alebo ide o fotku zo speváčkiných mladších čias. 

Jadranka Handlovská v reklame (vľavo) a na súčasnej fotke.
Zobraziť galériu (4)
Jadranka Handlovská v reklame (vľavo) a na súčasnej fotke.  (Zdroj: Senzi TV/Facebook J.H.)

Viac o téme: Jadranka Handlovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu