Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Trápne kopírovanie Silvie Kucherenko: Hrá sa na Angelinu Jolie!

Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (6)
Silvia Kucherenko (Zdroj: Instagram S.K.)

BRATISLAVA - Silvia Kucherenko (33) patrí k tým známym Slovenkám, ktoré na seba rady pútajú pozornosť. Svedčí o tom kvantum fotiek, ktoré blondínka pravidelne vešia na svoj profil na sociálnej sieti. Najnovšie sa tam pochválila novými „ozdobami“ svojho tela. Do kože si totiž nechala vryť rovno dve tetovania. No nejde o žiadne originálne kúsky, ktoré by nejako vystihovali vylepšenú modelku... Ona skrátka kopíruje Angelinu Jolie (40)!

Začiatkom roka Silvia Kucherenko na sociálnych sieťach chýbala - za tým, prečo svoje profily vymazala, bude zrejme zatknutie jej manžela, na ktorého bol vydaný medzinárodný zatykač kvôli obvineniu spred niekoľkých rokov. 


Trápenie modelky Kucherenko: Jej mužovi hrozí 15 rokov basy!


Odvtedy však ubehlo už zopár mesiacov a blondínka na web už opäť veselo pridáva hromadu fotiek. Najnovšie sa svojim priaznivcom pochválila čerstvou novinkou na svojom tele. Kožu si totiž vo svojich 33 rokoch nechala ozdobiť tetovaním. Teda, rovno dvomi!

Väčšina ľudí si kožu nechá pokresliť niečím, čo má pre nich osobný význam, no ktovie, či sa aj Kucherenko pri vymýšľaní námetu svojich kérok zamýšľala takto do hĺbky... Veď obe úplne okopírovala od svetovej hviezdy Angeliny Jolie. 

A dokonca sa tým ani netají. „Stáva sa zo mňa Angelina Jolie,“ napísala k fotke prvého tetovania modelka. A pri zábere toho druhého, ju už priaznivci dokonca nazývali Angelinou. No, tomu sa teda hovorí „originalita“! 

Silvia Kucherenko sa v poslednom období nechala potetovať. Motív však blondínka okopírovala od Angeliny Jolie. Napísala to dokonca aj do popisu fotky - Stáva sa zo mňa Angelina Jolie.
Zobraziť galériu (6)
Silvia Kucherenko sa v poslednom období nechala potetovať. Motív však blondínka okopírovala od Angeliny Jolie. Napísala to dokonca aj do popisu fotky - Stáva sa zo mňa Angelina Jolie.  (Zdroj: Instagram S.K.)

Aj pri druhom tetovaní sa Kucherenko nechala inšpirovať svetovou hviezdou Angelinou Jolie.
Zobraziť galériu (6)
Aj pri druhom tetovaní sa Kucherenko nechala inšpirovať svetovou hviezdou Angelinou Jolie.  (Zdroj: Instagram S.K.)

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu