Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Zdenka Predná s bruškom: Druhýkrát tehotná?!

Zdenka Predná Zobraziť galériu (5)
Zdenka Predná

BRATISLAVA - Druhýkrát mamou? Zdenka Predná (32) vo februári minulého roka porodila syna Oskara. V týchto dňoch speváčku oslovil markizácky redaktor k reportáži o zavretej pôrodnici v Banskej Štiavnici a nielen téma príspevku napovedá, že brunetka zrejme očakáva svoje druhé dieťa. Na záberoch, ktoré pri nakrúcaní vznikli, jej totiž vidno aj zaguľatené bruško.

Zdenka Predná sa už vyše roka venuje hlavne svojej rodine. S hudobníkom Oskarom Rózsom žije v Banskej Štiavnici, kde vychovávajú aj svojho 14-mesačného syna Oskara. 

V týchto dňoch tam Markíza nakrúcala reportáž o tom, že bola v meste zavretá pôrodnica. A jednou z oslovených bola aj Zdenka Predná. To napovedá, že sa jej téma týka, a teda je zrejme opäť v radostnom očakávaní. 

Tehotenstvo naznačuje aj speváčkino zaokrúhlené bruško. Vidno ho na fotografiách, ktoré vznikli pri nakrúcaní príspevku. Topky.sk preto Zdenku oslovili, zatiaľ sa však nevyjadrila. Podľa portálu vipstory.sk sa však v Štiavnici už o jej druhom stave intenzívne rozpráva.  

Zdenka Predná na zábere z utorka.
Zobraziť galériu (5)
Zdenka Predná na zábere z utorka.

Viac o téme: Zdenka Predná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu