Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Finalistky slovenskej Miss v plavkách: Hm, ploché teda nie sú!

Finalistky Miss Slovensko 2016 Zobraziť galériu (12)
Finalistky Miss Slovensko 2016 (Zdroj: LSZ Photography)

BRATISLAVA - Wow, to sú ale ženy! Veľké finále prestížnej súťaže krásy sa nezadržateľne blíži. Už 29. apríla spoznáme novú držiteľku titulu Miss Slovensko 2016. Dvanásť sexi krások však zaujalo nielen dokonalými črtami tváre a štíhlymi telami, ale tentokrát predviedli aj niečo navyše – šťavnaté krivky ako samotné Afrodity. V súťaži budú hypnotizovať prítomných takýmito zbraňami!

Nekonečné fotenie, mučenie v posilňovni, nacvičovanie choreografií, ale aj séria sústredení, na ktorých sa snažili na sebe čo najviac zapracovať. To všetko museli absolvovať finalistky aktuálneho ročníka Miss Slovensko 2016, ktoré sa ešte aj v týchto dňoch poctivo pripravujú na finálový večer. Ten sa bude konať už posledný aprílový víkend. Do histórie slovenských súťaží krásy sa však tento ročník zapíše asi najobdarenejšími dievčatami, aké sa doposiaľ vo finálovej top 12 objavili.


Toto je finálová dvanástka Miss Slovensko 2016: Známa tvár neuspela!


Dôkazom môžu byť fotografie, ktoré vznikli na sústredení vo Vysokých Tatrách, kde si finalistky po náročných prípravách dopriali aj zaslúžený relax v podobe zábavného šantenia v bazéne. A tam vystavili na obdiv aj šťavnaté prednosti a zaoblené sexi zadočky. Páni sa určite už teraz tešia na promenádu v plavkách. 

Finalistky Miss Slovensko 2016 sa okrem krásy môžu pýšiť aj poriadne nadupanými dekoltmi.
Zobraziť galériu (12)
Finalistky Miss Slovensko 2016 sa okrem krásy môžu pýšiť aj poriadne nadupanými dekoltmi.  (Zdroj: LSZ Photography)

Viac o téme: Finalistky Miss Slovensko 2016
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu