Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Skrúcaný sa zoznamoval s holými prsiami, Kmotríkovú zvolili za Miss!

Adriana Kmotríková bola zvolená za Lady Jozefovskej párty a Štefan Skrúcaný sa zoznamoval s holými prsiami. Zobraziť galériu (23)
Adriana Kmotríková bola zvolená za Lady Jozefovskej párty a Štefan Skrúcaný sa zoznamoval s holými prsiami. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Štvrtkový večer sa v našom hlavnom meste niesol nielen v znamení módy, ale aj zábavy. Okrem módnej prehliadky sa totiž konala aj narodeninová oslava najväčšieho znalca ženskej krásy Jozefa Oklamčáka (60). Medzi gratulantmi bola napríklad moderátorka Adriana Kmotríková (45), ktorú zvolili za miss večera - Lady Jozefovskej párty. Zabaviť sa prišiel aj herec Štefan Skrúcaný (56), ktorý zostal v rozpakoch z holých pŕs krásnej hostesky.

Zatiaľ čo jedna časť slovenskej smotánky sa vo štvrtok večer zabávala na Bratislavských módnych dňoch, druhá oslavovala spolu s Jozefom Oklamčákom jeho narodeniny. Medzi gratulantmi nechýbala napríklad moderátorka jojkárskeho spravodajstva Adriana Kmotríková. A a práve blondínka bola jednou z tých, ktorí počas večera pútali najviac pozornosti. 

Oslávenec totiž známu Slovenku zvolil za miss večera. Na hlavu jej nasadil korunku a cez rameno navliekol šerpu s nápisom Lady Jozefovskej párty. Ide už o akúsi tradíciu tohto podujatia – minulý rok sa titulom mohla chváliť moderátorka Karin Majtánová, pred ňou herečka Karin Haydu a niekoľko rokov predtým prvá federálna miss Ivana Christová. 

Zablahoželať svojmu dlhoročnému priateľovi prišiel aj herec Štefan Skrúcaný. Ten však po chvíli zostal pekne v rozpakoch. Jeden z darčekov, ktorý dostal Oklamčák, bola totiž aj polonahá hosteska, ktorá vyskočila z drevenej torty. Vo vrchnej časti tela bola úplne nahá, jej kožu pokrýval len namaľovaný portrét oslávenca. No a práve s touto slečnou humoristu potom zoznamovala autorka maľby. Ako gentleman ale vyhlásil, že on sa na prsia pozerať nebude... Celá situácia tak bola naozaj vtipná.

Viac o téme: Adriana KmotríkováJozef OklamčákŠtefan Skrúcaný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu