Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Trapas krásnej Slovenky priamo na móle, presvitajúce bradavky aj MEGAvýstrih Drobovej!

Misska Simona Leskovská si na móle vyrobila trapas, modelka ukázala bradavky a riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová hlboký výstrih. Zobraziť galériu (49)
Misska Simona Leskovská si na móle vyrobila trapas, modelka ukázala bradavky a riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová hlboký výstrih. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Prvú prehliadku v rámci jarných Bratislavských módnych dní si v utorok večer prišlo vychutnať viacero známych osobností. Medzi nimi napríklad Gabriela Drobová (42), ktorá v mega veľkom výstrihu vystavila na obdiv svoj dekolt. Prsia prevetrala aj jedna z modeliek na móle - priesvitný top totiž kompletne odhalil jej holé bradavky. No a krásna finalistka Miss Slovensko 2015 Simona Leskovská (25) si zas pred všetkými vyrobila úsmevný trapas.

V stredu večer v našom hlavnom meste odštartoval trojdňový maratón módnych prehliadok s názvom Bratislavské módne dni. Fashion show prilákala do spoločnosti obrovské množstvo známych tvárí. A niektoré z nich sa objavili aj na móle. 

K tým patrí aj minuloročná finalistka Miss Slovensko a držiteľka titulu „najlepšie vlasy“ Simona Leskovská. Tmavovláska nahodila široký úsmev, obliekla si krásne šaty a vykročila na mólo... No stačila jedna otočka a neuvážený krok a kráska si nechtiac vyrobila úsmevný trapas.

Opätok sa jej totiž zamotal do červeného plášťa a len tak-tak, že misska neskončila na zemi. Zatackala sa a diváci v prvých radoch už nastavovali ruky, aby ju pridržali. No napokon sa jej podarilo nepríjemné chvíle ustáť. 

Pozornosť prítomných hostí však pútalo aj viacero predvádzaných modelov – medzi nimi napríklad aj rafinované háčkované šaty. Kvôli ním totiž jedna z profesionálnych modeliek ukázala zo svojho tela viac, než možno plánovala. Pod módny kúsok si nedala spodnú bielizeň, a tak sa všetkým prítomným naskytol pohľad na jej presvitajúce bradavky. 

Oblasť dekoltu priťahovala oči aj u riaditeľky módnej televízie Fashion Tv Gabriely Drobovej. Blondínka sa totiž nahodila do bieleho overalu s mega veľkým výstrihom. Nebol teda chlap, ktorý by sa známej Slovenke pozrel do očí. 

Viac o téme: Gabriela DrobováBMD
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu