Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Smrť v obľúbenej šou o varení: Zabil ju jej nebezpečný koníček!

Kristýna Királová Zobraziť galériu (4)
Kristýna Királová (Zdroj: iprima.cz)

PLZEŇ - Divoké jazdy ju stáli život! Iba 23-ročná Češka Kristýna Királová, známa z kulinárskej šou Prostřeno, tragicky zahynula pri automobilovej nehode. Osudnou sa jej stala bláznivá záľuba v rýchlych autách. Na miesto tragédie prišli aj povolaní záchranári, no mladé dievča sa im už zachrániť nepodarilo.

Cez víkend otriasla Českom hrozná tragédia! Aj takýmto prívlastkom by sa dala opísať nešťastná nehoda, pri ktorej zbytočne vyhasol ďalší mladý život. Zo šoku sa spamätávajú nielen najbližší, ale aj fanúšikovia obľúbenej českej kulinárskej šou Prostřeno, ktorí videli Kristýnu Királovú na obrazovkách v decembri 2015. Plavovláska mala iba 23 rokov.

Okrem záľuby vo varení bola Kristýna známa aj tým, že milovala rýchle autá, silný motor pod kapotou a nebezpečné, adrenalínové jazdy. Blondínka sa dokonca zúčastnila aj súťaže Miss Volant 2015 a svoju lásku k štvorkolesovým mašinám potvrdila aj pred kamerami v relácii Prostřeno: „Mám rada autá, mňa na autách baví tá rýchlosť, ten zvuk.“

Podľa informácii portálu extra.cz si mala začiatkom roka dokonca kúpiť nové auto. Jej bláznivá záľuba s ťažkou nohou na plyne sa jej ale nakoniec stala osudnou. Kristýna totiž  vo vysokej rýchlosti nezvládla riadenie vozidla, ktoré na ceste medzi starým Plzencom a Koterovom zišlo z cesty a následne dopadlo do krovitého porastu. Na miesto tragédie prišli aj povolaní záchranári. Mladej Češke už však pomôcť nedokázali.

Viac o téme: Kristýna Királová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu