Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Megakoncert Lucie Bílej: Jeden veľký trapas?! Všetko okopírované od Madonny...

Nedávny koncert Lucie Bílej v Bratislave bol vernou kópiou Madonninho vystúpenia. Zobraziť galériu (9)
Nedávny koncert Lucie Bílej v Bratislave bol vernou kópiou Madonninho vystúpenia. (Zdroj: Extra.cz/Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Nájdete nejaký rozdiel?! Minulý týždeň Lucie Bílá oslávila svoje 50. narodeniny. Pri tejto príležitosti zorganizovala viacero koncertov v Bratislave a v Prahe. No hoci šou predviedla česká diva naozaj veľkolepú, viacerí fanúšikovia zostali prekvapení. Podstatná časť jej vystúpenia bola totiž okopírovaná od svetovej hviezdy Madonny. Pozrite!

Cez víkend si Slováci na bratislavskom štadióne Ondreja Nepelu mohli vychutnať megakoncert Lucie Bílej. Ten speváčka zorganizovala pri príležitosti svojich 50. narodenín. Šou to bola naozaj veľkolepá a nezabudnuteľná... ALE!

Ako informuje český portál Extra.cz, už na prvý pohľad bolo jasné, kde tmavovláska čerpala pri vymýšľaní scény inšpiráciu. Veď celé jej vystúpenie bolo doslova okopírované od svetovej hviezdy Madonny. 

„Kostýmy tanečníkov, videoprojekcie aj choreografia niektorých vystúpení boli totožné s tými, ktoré mala Madonna. Ukradnutá bola potom aj Madonnina skladba I Don't Give A, ktorú Bíla vydala ako autorskú v češtine s názvom Primadonna. V tejto skladbe namiesto hosťujúcej Nicki Minaj je slovenská Celeste Buckingham,“ prezradila pre český portál Extra.cz čitateľka. 

Navyše, počas šou sedela Celeste na podobnom tróne ako u Madonny Nicki Minaj... No česká speváčka sa ani netají tým, že čo-to opozerala od svojej slávnejšej kolegyne. Pieseň Primadonna vraj naspievala práve na počesť extravagantnej Madonny a teda celé okopírované vystúpenie bolo asi akýmsi vzdaním holdu. 

„Chcela som potešiť každého, kto príde, ale tiež ukázať, koho si vážim. Pesnička Primadonna je poctou Madonne. Bola pôvodne písaná len na koncert, ale ja aj celý tím z nej máme takú radosť, že sme ju dali aj na CD. Dúfam, že sa vám bude páčiť,“ vysvetlila na koncerte Lucie Bílá.

Videá: Pieseň Lucie Bílej a pôvodná skladba od Madonny.

Viac o téme: Lucie Bílá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu