Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Paródia na Kollárovu ex Krištúfkovú: Poriadne jej naložili!

Petra Krištúfková Zobraziť galériu (9)
Petra Krištúfková

BRATISLAVA - Kto sleduje dianie okolo Borisa Kollára (50), tomu je Petra Krištúfková (39) dobre známa. Práve ona sa najčastejšie vyskytovala po jeho boku predtým, než stretol Andreu Heringhovú (35). A teraz sa blondínka vrátila na miesto po boháčovom boku - stala sa členkou jeho strany a dostala sa s ním aj do parlamentu. A tak je z nej dobrý námet aj na paródie. Jednu odvysielala aj v pondelok televízia Markíza vo svojom Kredenci.

Tento rok sa konali parlamentné voľby, a tak sú politici ostro sledovaní. Už nejaký ten týždeň sa objavujú aj v markizáckom Kredenci – teda, nimi inšpirované postavičky. 

V pondelkovom vydaní nechýbala ani pani Krištofkolumbusová z hnutia Sme konina. Zuzana Šebová s vylepšenými perami, luxusne nahodená a ovešaná až dvomi značkovými kabelkami nenechala nikoho na pochybách, koho stvárňuje. 

Pri Petre sa vynárali otázky, na čo je vlastne odborníčka a ako môže byť v parlamente užitočná. Jasnú odpoveď dali v Kredenci pri téme zdravotníctva: „Tak toto je napríklad kabelka Lui Pytón z najnovšej kolekcie jar/leto. Odporúčam. A toto je sveter jar/zima značky Palentino. Tiež najnovší model pochopiteľne.”

Pri ďalšej otázke pani Krištofkolumbusová dala jasne najavo, čo je prioritou. „Ja si myslím, že v prvom rade treba mať kvalitnú červenú kabelku,” vyjadrila sa. Úplne najviac sa ale nechali tvorcovia uniesť pri téme zostavovania novej vlády. „Ja a teda my pôjdeme s každým,” zahlásila. Nechajme sa prekvapiť, ako to Krištúfkovej v politike pôjde a či dá humoristom ďalšie podnety na parodovanie. 

Zuzana Šebová ako pani Krištofkolumbusová a Petra Krištúfková na prvom zasadnutí v parlamente
Zobraziť galériu (9)
Zuzana Šebová ako pani Krištofkolumbusová a Petra Krištúfková na prvom zasadnutí v parlamente

Viac o téme: Petra Krištúfková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu