Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zdeformované pery slovenskej sexice: Fú, to je strašné!

Korekcia pier slovenskej modelky Michaely Gašparovičovej si vyžiadala krutú daň. Následky pretrvávajú až dodnes. Zobraziť galériu (5)
Korekcia pier slovenskej modelky Michaely Gašparovičovej si vyžiadala krutú daň. Následky pretrvávajú až dodnes. (Zdroj: Instagram M.G.)

BRATISLAVA - Túžba po dokonalej kráse sa jej vypomstila! Šoubiznisové krásky v snahe vylepšiť svoj vzhľad podstupujú mnohé plastické operácie. Nie vždy je však výsledok pozitívny. Hotovým peklom si prešla aj známa slovenská sexica Michaela Gašparovičová (23), ktorá si okrem svojich bujných vnád nechala vylepšiť aj pery. Tie jej v minulosti zohavil nevydarený chirurgický zákrok. Výsledky sú však badateľné až dodnes!

Plastické operácie síce vedia robiť divy, ale často dokážu spôsobiť aj škody. V šoubiznisovom svete sa vyskytuje viacero hviezdičiek, ktoré to s nekonečným vylepšovaním prehnali. Príkladom môže byť aj Michaela Gašparovičová, ktorá je majiteľkou najväčších pŕs na Slovensku.

Hoci jej matka príroda nadelila dostatok krásy, aj napriek tomu sa nechala niekoľkokrát vylepšiť a do svojho vzhľadu investovala desiatky tisíc eur. V honbe za dokonalosťou si nechala predĺžiť vlasy, upraviť nos, napumpovať dekolt do enormných rozmerov a zväčšiť pery.

Získať šťavnaté objemné ústa však nebolo nič jednoduché a nezaobišlo sa to bez nepríjemných komplikácií. Jej pery sa po estetickom zákroku nepekne zdeformovali. Plastického chirurga preto musela slovenská sexica navštíviť hneď niekoľkokrát. Výsledok však rozhodne nebol taký, ako plavovláska očakávala.


Utrpenie sexbomby z Trnavy: Plastika jej ničí život, nemôže vyjsť z domu!


Aj keď sú už v súčasnosti modelkine pery vyliečené, otrasný zážitok si zrejme vypýtal aj svoju daň. Za všetko hovoria Mišine najnovšie fotografie, z ktorých naskakuje až husia koža. Na záberoch totiž odhalila obrovské pery, ktoré bez hrubých nánosov líčidiel pôsobia neesteticky a umelo. Dokonca sa zdá, že zdeformovanie kedysi pekných pier ešte stále pretrváva.

Niet nad prirodzenú krásu a výsledky neúspešných estetických zákrokov toto pravidlo iba potvrdzujú. Veď posúďte sami!

Viac o téme: Michaela Gašparovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu