Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Teleráno sa rozrastie: Bruško takmer žiadne, ale... Fakt je tehotná!

Lenka Debnárová Zobraziť galériu (4)
Lenka Debnárová

BRATISLAVA – Bude mamou! Lenka Debnárová (30), ktorú diváci poznajú vďaka markizáckemu Teleránu a moderovaniu v obľúbenom Fun rádiu, je v požehnanom stave. Napriek tomu, že na brunetke ešte rastúce bruško veľmi nepoznať, kolegovia jej sladké tajomstvo vyzradili celému Slovensku prostredníctvom facebookovej stránky rannej relácie.

Sympatická  brunetka Lenka Debnárová sa stále viac dostáva do povedomia divákov, ktorých sprevádza nielen v rannej markizáckej relácii Teleráno dopravným servisom, ale aj žrebovaním lotérie. Od januára dokonca moderuje aj v obľúbenom Fun rádiu.

V lete 2014 sa Lenka vydala za svojho priateľa Františka Debnára a rok a pol po svadbe sa už tešia na prvý spoločný prírastok do rodiny. Hoci na brunetke jej druhý stav ešte nie je až tak veľmi badať, toto sladké tajomstvo je už vonku. Vyzradili ho Debnárovej markizácki kolegovia, ktorí zverejnili na sociálnej sieti Telerána redaktorkinu fotografiu, ako si drží svoje bruško. Pod záberom jej aj k tejto krásnej udalosti zagratulovali: „Do našej teleráňackej rodinky onedlho pribudne ďalší člen. Blahoželáme Leni!“

Topky.sk sa snažili zistiť viac, s markizáčkou sa nám však nepodarilo spojiť. Budúcim rodičom gratulujeme a prajeme veľa zdravia.

Sladké tajomstvo Lenky Debnárovej takto vyzradili kolegovia v Teleráne.
Zobraziť galériu (4)
Sladké tajomstvo Lenky Debnárovej takto vyzradili kolegovia v Teleráne.

Viac o téme: Tv MarkízaTeleránoLenka debnárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu