Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Starecký syndróm Štefana Skrúcaného: Toto ho dohnalo k slzám... Priamo pred kamerami!

Štefan Skrúcaný bol pred kamerami dojatý. Zobraziť galériu (7)
Štefan Skrúcaný bol pred kamerami dojatý. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Štefan Skrúcaný (56) je známy slovenský herec, zabávač, ale aj spevák. Určite si mnohí pamätajú vtipné piesne, ktoré pred rokmi spieval spolu s kolegom Mirom Nogom (56). A po dlhých 20 rokoch sa dvojica opäť objavila spolu na jednom pódiu. Zavítali do hudobnej relácie Chart Show, kde zaspievali pieseň Dievča z Tokia. Pišta však okrem spevu predviedol pred kamerami aj svoj starecký syndróm... Do očí sa mu tisli slzy!

Štefan Skrúcaný je stálou súčasťou slovenského šoubiznisu už niekoľko desiatok rokov. Veď mnohí si ho určite pamätajú ešte z čias, keď zabával divákov spolu s Mirom Nogom, Jarom Filipom, Stanom Radičom a Rasťom Piškom. 

S prvým zo spomínaných kolegov sa herec nedávno opäť stretol na jednom pódiu. V rámci kola Hity okolo sveta totiž legendárna dvojica zavítala do hudobnej relácie Chart Show a zaspievala pieseň Dievča z Tokia... Od vydania skladby pritom ubehlo už dlhých 21 rokov! 

Išlo teda o taký nostalgický moment, že dojal aj samotného Skrúcaného. V očiach sa mu pred kamerami viditeľne ligotali slzy, čo si napokon všimla aj moderátorka Adela Banášová. „Števko, ty máš slzy v očiach alebo je to únava?“ zahlásila blondínka. 

Spevák sa nesnažil zapierať. „To ja mám už taký starecký syndróm, že vždy, keď som napríklad s Mirkom po dlhom čase na pódiu, tak potom sa mi nejako zarosia oči,“ zavtipkoval Štefan. „My to máme spoločné s bývalým trénerom reprezentácie Vladom Weissom. Ten tiež furt plače, tak ja to mám trošku po ňom. Som dojatý. Po takom dlhom čase s Mirkom, s vami, pred takým úžasným publikom. Ďakujeme za pozvanie,“ dodal Skrúcaný.

Štefanovi Skrúcanému sa pri spomienkach na staré časy pred kamerami ligotali slzy v očiach.
Zobraziť galériu (7)
Štefanovi Skrúcanému sa pri spomienkach na staré časy pred kamerami ligotali slzy v očiach.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Video: Miro Noga a Štefan Skrúcaný - Dievča z Tokia

Noga a Skrúcaný Dievča z Tokia

Viac o téme: Miro NogaŠtefan SkrúcanýChart Show
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu