Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Brutálne obvinenia Borisa Kollára: Kopal tehotnú matku svojho dieťaťa... Do krvi!

Boris Kollár čelí drsnému obvineniu. Zobraziť galériu (4)
Boris Kollár čelí drsnému obvineniu. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Slovenský boháč Boris Kollár (50) je známym milovníkom pekných žien. Veď napokon s ôsmimi z nich splodil v posledných rokoch dokopy 9 detí. O to šokujúcejšie je obvinenie, ktorému podnikateľ aktuálne čelí. Známy biznisman Marián Kočner (50) na svojej utorkovej tlačovke prezradil, že multiotecko mal pred rokmi do krvi dokopať tehotnú matku svojho dieťaťa. Videl to vraj na vlastné oči.

Boris Kollár je otcom deviatich detí, ktoré má s ôsmimi rôznymi mamičkami. Všetky z týchto žien si na prvý pohľad žijú ako v bavlnke a na verejnosti sa pýšia luxusom, ktorým ich podnikateľ zahŕňa. O to prekvapivejšie je preto obvinenie, ktoré sa naňho aktuálne zvalilo.

V utorok pred obedom sa konala tlačová beseda slovenského biznismana Mariána Kočnera. A ten na známom boháčovi nenechal doslova ani nitku suchú. Okrem pozadia Kollárovho podnikania a údajného prepojenia na mafiu podnikateľ načrel aj do jeho súkromia. No a tam už na Borisa vytiahol poriadne šokujúce obvinenia.

Známy milovník žien vraj jednu zo svojich mamičiek surovo zbil. „Ja som to videl na vlastné oči. Videl som, ako kopal tehotnú matku svojho dieťaťa do krvi do brucha, do tváre, až kým som nepriskočil a neodtiahol ho od nej,“ povedal na tlačovke Kočner. „Kopal do toho dieťaťa, ktoré bolo ešte vtedy pod zákonom, kopal ho Boris, dnes poslanec nad zákonom,“ pokračoval hoteliér. 

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotného Kollára, nech nám prezradí, čo na tieto obvinenia hovorí. „To sú do neba volajúce hlúposti. Pozrite si moje stanovisko na Facebooku,“ povedal nám boháč a odkázal nás na svoj profil na sociálnej sieti. Tam už viselo jeho video, v ktorom sa k celej tlačovke vyjadruje. 

„Marián Kočner sa bojí, že by išiel sedieť. Nedokáže predýchať, že som intenzívne podporoval Daniela Lipšica na ministra vnútra. Kočner vie, že to by bol jeho koniec. Po návrate zo zahraničia pôjdem na Generálnu prokuratúru SR a podniknem voči Kočnerovi právne kroky. Nebudem s ním polemizovať cez médiá,“ napísal Kollár a viac sa k tlačovke vyjadriť nechcel. Ktovie, ako to celé nakoniec dopadne.

Boris Kollár sa k tlačovke Mariána Kočnera vyjadril na sociálnej sieti Facebook.
Zobraziť galériu (4)
Boris Kollár sa k tlačovke Mariána Kočnera vyjadril na sociálnej sieti Facebook.  (Zdroj: Facebook B.K.)

Viac o téme: Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu