Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúci zvrat vo vzťahu Silvie Šuvadovej: Najprv zásnuby a potom...

Silvia Šuvadová s partnerom Romanom Zobraziť galériu (4)
Silvia Šuvadová s partnerom Romanom

BRATISLAVA/LOS ANGELES - Poriadne prekvapenie! Keď sa Silvia Šuvadová (43) v januári objavila na Slovensku, po jej boku sme zaznamenali nového muža. Vtedy si herečka chcela nechať pre seba, či je medzi nimi niečo viac. Dnes sa však už šepká o zásnubách. Topky.sk zistili viac!

Silvia Šuvadová približne pred 5 mesiacmi spoznala Romana Neczliho, s ktorým začala aj spolupracovať. Okrem toho ich však spája aj osobný vzťah. V januári herečka ešte nechcela prezrádzať viac, no Topky.sk si všimli dotyky, ktoré si dvojica venovala.


Šuvadová tajne na Slovensku: A hneď vyvetrala nového frajera!


Teraz už dokonca Smotánka prišla s informáciou, že párik sa zasnúbil. A to vyzerá na poriadne rýchle obrátky. Topky.sk preto zisťovali u Silvie viac. „Romanko Neczli, s ktorým spolupracujem, si skutočne na Svätého Valentína predo mňa kľakol za prítomnosti sviečok a lupienkov ruží a daroval mi prstienok s mojím obľúbeným kamienkom ametystom,” prezradila nám. 

Nešlo však o úplne bežné zásnuby. Roman pokľakol s vedomím, že jeho vyvolená sa ešte nedokáže rozhodnúť. „So slovami, že nežiada odo mňa odpoveď, že vie, ze je to rýchlo a že ja potrebujem viac času. Povedal, že je to dôkaz jeho lásky a oddanosti, a že bude čakať. Neboli to teda klasické zásnuby. Momentálne je so mnou v LA a popri pracovných aktivitách, ktoré spolu máme, sa aj pozorujeme súkromne,” uviedla Šuvadová.

Jej vzťah je teda tak trošku naopak. Najprv dostala prsteň a až teraz sa budú partneri lepšie spoznávať. Nechajme sa prekvapiť, či bude nakoniec aj svadba. 

Viac o téme: Silvia Šuvadová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu