Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenská kráska z Básnikov: Takto vyzerá po 30 rokoch, wau!

Adriana Romanová - Tarábková  vo filme Ako básnici prichádzajú o ilúzie s Pavlom Krížom. Zobraziť galériu (4)
Adriana Romanová - Tarábková vo filme Ako básnici prichádzajú o ilúzie s Pavlom Krížom.

PRAHA/BRATISLAVA – Nenájde sa u nás snáď nik, kto by si nepamätal legendárne filmy o Básnikoch. Tie sa dočkali svojho pokračovania. Už čoskoro sa do kín dostane snímka s názvom Ako básnici čakajú na zázrak. Pred viac ako 30 rokmi v tomto úspešnom diele hrala úlohu sestričky Jeskyňky aj slovenská kráska Adriana Romanová - Tarábková (49). Čoskoro táto blondínka oslávi okrúhle jubileum, pozrite ako niekdajšia herečka vyzerá dnes!

Zreje do krásy! Adriana Romanová - Tarábková sa divákom vryla do pamäti ako pyšná princezná v rozprávke Kráľ Drozdia brada, ako aj sestrička vo filme Ako básnici prichádzajú o ilúzie. Tu si zahrala ako 18-ročná nedobytnú Jeskyňku, ktorá bola vo filme druhou láskou Štěpána Šafránka.

Vtedy mnohých opantala svojou krásou a aj dnes vyzerá fantasticky. Na fotografii, ktorú máme k dispozícii, by jej zrejme málokto tipol, že onedlho oslávi 50-tku. Nežná blondínka sa môže pochváliť nielen skvelou postavou, ale aj dokonalou pleťou a prirodzenou vizážou, čo jej mnohé rovesníčky i mladšie dámy môžu iba závidieť. 

Škoda, že od deväťdesiatych rokov sa už v šoubiznise nepohybuje. Keď sa totiž blondínke nepodarilo dostať na VŠMU, rozhodla sa s herectvom skončiť a po škole sa vydala za Zdena Romana, s ktorým začala podnikať. Takmer po desiatich rokoch súhlasila ešte s krátkym výstupom vo filme Koniec básnikov v Čechách a potom sa v roku 2009 mihla v seriáli V mene zákona, no inak by ste ju vo filmoch hľadali márne. Stiahla sa z verejného života a venuje sa svojej rodine a biznisu.

Adriana Romanová - Tarábková pred vyše 30 rokmi vo filme Ako básnici prichádzajú o ilúzie.
Zobraziť galériu (4)
Adriana Romanová - Tarábková pred vyše 30 rokmi vo filme Ako básnici prichádzajú o ilúzie.

A takto Adriana Romanová - Tarábková vyzerá dnes.
Zobraziť galériu (4)
A takto Adriana Romanová - Tarábková vyzerá dnes.

Viac o téme: Adriana Romanová-Tarábková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu