Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Táto mladá kočka zviedla Joža Vajdu: Pozrite na jej sexi telo!

Jozefa Vajdu zviedla mladá herečka Andrea Sabová. Zobraziť galériu (6)
Jozefa Vajdu zviedla mladá herečka Andrea Sabová. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Tip-top krivky! Jozef Vajda (60) patrí jednoznačne k najcharizmatickejším slovenským hercom. Veď od začiatku jeho kariéry bola doňho zamilovaná už nejedna žena... Niekedy aj podstatne mladšia. A práve jednej z tých neskôr narodených kočiek sa nedávno seriálového hrdinu podarilo zviesť. Pozrite na jej sexi telo!

Herec Jozef Vajda aktuálne hviezdi v jojkárskom seriáli Zoo. Stvárňuje tam bohatého právnika a podnikateľa... A najnovšie aj veľkého playboya. Jeho seriálová postava totiž zbalila podstatne mladšiu ženu v podaní herečky Andrey Sabovej. 

A v poslednej odvysielanej časti si kučeravá blondínka zahrala poriadne odvážnu scénku. Pred kamerami a svojím skúsenejším kolegom sa ukázala len v čipkovanej spodnej bielizni. Pohľad na jej zvodné krivky teda rozhodne stál za to! 

Ako sme sa však dozvedeli, situácia pred kamerami mala vyzerať úplne inak. „Ono to bolo strašne vtipné, lebo bolo v scenári síce písané, že mám byť v spodnej bielizni. Ale keďže sme to točili po Vianociach a mala som pocit, že som pribrala, tak som sa dohodla s našou kostýmovou výtvarníčkou, či by som to nemohla točiť v župane,“ prezradila kráska. 

No celé to nakoniec dopadlo úplne inak. „Lenže garderobiérka, ktorá náhodou pri tom rozhovore nebola, ale bola potom na pľaci s nami, tak o tom nevedela. A keď bola ostrá, tak začala zo mňa strhávať župan a že ‚choď tam, choď tam‘ a vyhodila ma von cez dvere. Tak som tam nakoniec zostala v spodnej bielizni. Ale stretlo sa to s veľkým úspechom u celého štábu aj u režiséra,“ opísala nám vtipný moment z natáčania Sabová, ktorá na svojich krivkách pravidelne pracuje. „Ale inak super, Jožko je veľmi profesionálny, tak on to prehltol a bolo to v pohode,“ povedala nám na margo svojich polonahých záberov.

Andrea Sabová stvárňuje v seriáli ZOO študentku Denisku, ktorá zviedla postavu Jozefa Vajdu.
Zobraziť galériu (6)
Andrea Sabová stvárňuje v seriáli ZOO študentku Denisku, ktorá zviedla postavu Jozefa Vajdu.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Jozef Vajda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu