Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Blondínka z markizáckeho Hlasu: Chcela chudnúť, ale... Fúha, veď pribrala!

Eliška Mrázová Zobraziť galériu (7)
Eliška Mrázová

PRAHA - Nezhodila! Eliška Mrázová (21) je mladá talentovaná speváčka, ktorá sa zviditeľnila v Hlase Česko Slovenska. U našich českých susedov sa však najviac riešia jej outfity a oblé tvary. Blondínka sa preto rozhodla s kilami navyše zatočiť pod dozorom výživovej poradkyne. No nepodarilo sa. Dokonca ešte pribrala...

Takmer každá žena, ktorá niekedy chudla, má za sebou niekoľko neúspešných pokusov. Ako márna sa ukázala aj snaha speváčky Elišky Mrázovej, známej pod umeleckým menom Elis. 

Blondínka sa minulý rok rozhodla zatočiť s kilami navyše a najala si na to dokonca aj odborníčku. Napriek tomu sa na ňu prilepili ďalšie tukové vankúšiky. Blondínka totiž od zdravého životného štýlu čoskoro upustila a výživovú poradkyňu kvôli nedostatku času prestala navštevovať. 

„Vykašľala som sa na to a kilá išli hore, ani neviem ako,” priznala Elis. Aktuálne sa ale do boja pustila znovu. „Snažím sa o tom nehovoriť a makám na sebe. Chodím cvičiť, mám trénera a začalo ma to aj celkom baviť,” povedala pre Super.cz. Snáď tentoraz bude úspešnejšia. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu