Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Moderátorka RTVS obeťou trapasu: Pozrite, čo jej spravili!

Janette Štefánková Zobraziť galériu (5)
Janette Štefánková

BRATISLAVA – Toto im nevyšlo! Pozorný divák si v pondelok večer všimol, že Správy RTVS nie sú také ako obvykle. Vo vysielaní totiž niekoľkokrát chybovali. Jeden z trapasov sa stal hneď v úvode správ a jeho obeťou sa stala moderátorka Janette Štefánková (41). Pozrite, čo všetko domrvili.

Verejnoprávna televízia  vo večerných Správach divákov nielen informovala, ale sa aj jemne strápnila. Na Veľkonočný pondelok večer sa im totiž podarilo vyrobiť si trapas pred celým Slovenskom. A nielen jeden, rovno tri.

Obeťou prvého z nich sa stala hneď v úvode vysielania moderátorka správ Janette Štefánková, ktorú pri zahlasovaní reportáže zakryla kamera, ktorá nečakane preletela štúdiom. Blondínke tak na pár sekúnd nebolo vidieť celú tvár. Pozornému divákovi tento prešľap však neušiel.

Rovnako tak ako ďalší kiks, ktorý sa im v ten večer pri vysielaní podaril. Príspevok o návšteve čínskeho prezidenta v Prahe naskočil skôr, ako ho moderátor stihol zahlásiť. O pár sekúnd však chybu napravili.

Aby toho nebolo málo, aj do tretice televízia urobila chybu. A to v reportáži, ktorá mala divákom sprostredkovať prejav prezidenta ČR Miloša Zemana. Ten totiž odznel v anglickom jazyku, ako ho nahovoril pre čínsku televíziu. Do príspevku však kompetentní zabudli zakomponovať preklad, neboli tam žiadne titulky, ani stručný komentár, o čom prezident hovoril. Pokiaľ divák nerozumel anglicky, z reportáže nič nemal. Keďže sú správy vysielané naživo, občas sa prihodia aj takéto, miestami nečakané situácie. Upozornil na ne medan.sk na svojej facebookovej stránke. 

Moderátorku Janette Štefánkovú zakryla kamera.
Zobraziť galériu (5)
Moderátorku Janette Štefánkovú zakryla kamera.

Viac o téme: Janette Štefánková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu