Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Veľká bitka televíznych hviezd: Komu fandíte?!

Aj medzi moderátormi Milanom Juniorom Zimnýkovalom a Vilom Rozborilom sa strhla veľká bitka. Zobraziť galériu (12)
Aj medzi moderátormi Milanom Juniorom Zimnýkovalom a Vilom Rozborilom sa strhla veľká bitka. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Súboj sa začal! Minulý rok sa na televíznych obrazovkách objavilo mnoho nových projektov a tvárí, ale aj veľa tých, ktorí si svoje prvenstvo medzi divákmi držia už niekoľko sezón. No ktorý bol v uplynulom roku ten NAJ? Teraz o tom môžete rozhodnúť - začala totiž veľká bitka o titul Telkáč roka 2015. Komu fandíte vy?!

Medzi televíznymi hviezdami sa v pondelok strhla veľká bitka - začalo totiž hlasovanie o titul Telkáč roka 2015. Vy teraz celé dva týždne až do 3. apríla môžete hlasovať za svojho obľúbenca, ktorý sa počas minulého roka objavoval na televíznych obrazovkách. 

Známe tváre či obľúbený projekt môžete do ankety nominovať aj vy - ALE len tie, ktoré sa v roku 2015 skutočne vo vysielaní objavovali. UPOZORŇUJEME teda, že ak sa v ankete objavia mená či programy, ktoré túto podmienku nespĺňajú, budú z hlasovania vyradení. 

Medzi najväčšími obľúbencami sú zatiaľ projekty Česko Slovensko má talent, V siedmom nebi, Horná Dolná, Teleráno, či známe tváre Adela Banášová, Ján Koleník, Viktor Vincze, Milan Junior Zimnýkoval a Lujza Garajová Schrameková.

Aktuálne poradie však môžete svojím hlasovaním úplne zmeniť. Podporte svojho obľúbenca v transparentnej ankete Telkáč roka 2015. Kliknite sem>>

Viac o téme: Telkáč roka 2015
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu