Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Emotívne priznanie Luberdovej: Strach o syna s leukémiou... Prečo má druhé dieťa?

Miroslava Luberdová Zobraziť galériu (7)
Miroslava Luberdová

BRATISLAVA – Otvorene prehovorila o tom najťažšom rozhodnutí v živote! Bývalá prvá vicemiss z roku 2003 Miroslava Luberdová (31) má synčeka Riška (5), ktorý od útleho veku bojuje so zákernou leukémiou. Preto boli mnohí prekvapení, keď nedávno vyšlo najavo, že modelka porodila druhé dieťatko. V minulosti totiž tvrdila, že ďalšieho potomka nechce. V pondelkovom Top Stare však preradila, prečo sa nakoniec rozhodla pre ďalšie bábätko. Z jej emotívnych slov doslova mrazí...

Opäť šťastná! Miroslava Luberdová je modelka, ktorú diváci mohli istý čas registrovať aj ako moderátorku jojkárskej relácie Top Star. S touto prácou však skončila, lebo sa musela venovať svojmu synčekovi Riškovi. Ten totiž od malička bojuje so zákernou leukémiou.

Pred rokom chlapček dokonca podstúpil aj transplantáciu kostnej drene, a tak by zrejme iba málokto čakal, že kráska sa pri týchto náročných životných skúškach odhodlá na ďalšie dieťa. No stalo sa a pred troma týždňami brunetka porodila svoje druhé dieťa, dcérku Isabel, ktorej fotku ukázala prvýkrát až v pondelkovej relácii na televízii Joj.  

Hoci dlhé roky tvrdila, že ďalšieho potomka nechce a dlho sa tejto myšlienke bránila, nakoniec zmenila názor. Dôvod, prečo a kedy sa tak rozhodla, prezradila v emotívnom rozhovore pre jojkársky Top Star. „Ja som v podstate povedala, keď Riško ochorel, že nikdy ďalšie dieťa nechcem, lebo zažívať ten strach, že oňho môžete prísť, je neuveriteľný, desivý a dlho som si vravela, že už nie, že už nikdy to nedám. Ale paradoxne, keď sme boli  na tom transplante s malým, tak som si povedala, že ja musím mať aspoň ešte jedno dieťa, lebo ja som na neho tak neuveriteľne fixovaná, že si osobne myslím, že keby sa mu niečo stalo, tak by som to neprežila,“ vyznala sa pred celým národom Luberdová, ktorá je teraz nesmierne šťastná a deti si užíva.

 „Teraz to beriem tak šupom. Malá je úžasná, dobrá a malý mi s ňou pomáha, vôbec nežiarli. Je to úžasný veľký bráško,“ povedala dvojnásobná mamička, ktorá sa teší aj z toho, že je momentálne Riško zdravý. „Presne v deň, kedy som porodila malú, bol malý po roku od transplantu na kontrole kostnej drene. Všetko vyšlo našťastie dobre, tak nám padlo veľa prísnych pravidiel. Tak teraz si užívame, strašne nám je dobre,“ dodala spokojná modelka, ktorá prezradila aj to, kedy stane nevestou: „Keď budem mať  zase 90-60-90 a budem si môcť obliecť svoje vytúžené sexi šaty.“

Modelka Miroslava Luberdová ukázala svoju dcérku Isabel.
Zobraziť galériu (7)
Modelka Miroslava Luberdová ukázala svoju dcérku Isabel.

 

Viac o téme: Miroslava Luberdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu