Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Maiga opäť spieva: Týmto chcú zabodovať v zahraničí!

Ibrahim Maiga opäť spieva. Zobraziť galériu (4)
Ibrahim Maiga opäť spieva.

BRATISLAVA – Neustále prekvapuje! Slovenského Afričana a herca Ibrahima Maigu (53) si diváci spájajú najmä s filmom Fontána pre Zuzanu, či rôznymi humornými piesňami a situáciami. Hoci sa v poslednom čase viac zviditeľňoval svojimi názormi na utečencov ako svojou prácou, dnes je všetko inak. Čierny bača svojich fanúšikov prekvapil novým hudobným počinom, ktorý je určený pre zahraničný trh.

Najznámejší slovenský černoch Ibrahim Maiga je známy svojou otvorenosťou a humorom. A ten je bezpochyby cítiť aj v novej tanečnej skladbe s názvom Fatoumata, o ktorú sa postarala kapela PAPAJAM. A ako sa zdá, ambície majú vysoké a zabodovať chcú aj v zahraničí. Túto skladbu totiž včera odpremiérovalo jedno veľké rumunské vydavateľstvo, ktoré zastrešuje veľké hviezdy. Dokonca  ich skladba vyšla aj v Moldavsku a čoskoro sa sa objaví aj na poľskom či talianskom hudobnom trhu.

Tento spevácky počin je zmes rôznych štýlov ako dancehall, reggeaton a house, ako aj zmes troch jazykov. Skladba je spievaná v angličtine, francúzštine a v africkom jazyku, ktorým chcel Ibrahim osviežiť pieseň a vložil tam aj vtipnú frázu: „Fatima, vstávaj a utekaj do roboty.“ Maiga sa tu dokonca prvýkrát predstavil i v úlohe rapera.

Okrem neho však vo videoklipe zaujme aj speváčka skupiny Jana, ktorá je odetá do sexi outfitu. „Točili sme do noci. Bol to dlhý a náročný deň, zladiť toľkých ľudí. Všetko sa odohrávalo v štúdiu banskobystrickej firmy, ktorá pomáhala s výrobou videa. Klip oživili UV horúce scény, ktoré sa nakrúcali neskoro v noci a pri ktorých bolo naozaj veľa srandy, aj napriek únave sme si všetci užili natáčanie,“ prezradila skupina PAPAJAM. Oslovili sme aj Ibiho, na naše otázky však zatiaľ neodpovedal.  

VIDEO: Nová skladba skupiny PAPAJAM a Ibrahima Maigu Fatoumata.

Viac o téme: Ibrahim Maiga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu