Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kollárova ex Krištúfková ako iný človek: Pozrite, ako vyzerala pred 10 rokmi!

Petra Krištúfková Zobraziť galériu (4)
Petra Krištúfková (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA – Na nepoznanie! Podnikateľ Boris Kollár (50) je známy tým, že sa rád obklopuje krásnymi ženami. Jednou z nich bola v minulosti aj Petra Krištúfková (37), ktorá má s multioteckom 11-ročnú dcéru Ester. Hoci sa z nevydareného vzťahu dlho spamätáva a roky s ním nekomunikovala, nedávno sa ich cesty opäť spojili. A to vďaka politike. Dnes však vyzerá inak ako v minulosti. Dôkazom sú aj retro zábery spred 10 rokov, ktoré uplynulú sobotu odvysielala markizácka Smotánka.

Milionár Boris Kollár to so ženami vždy vedel. V minulosti bola jeho partnerkou aj Petra Krištúfková a majú spolu dcéru Ester. O Borisovom vzťahu k Petre bolo známe, že má pre ňu slabosť a dokonca s ňou chodil do spoločnosti ako s oficiálnou partnerkou.  

Vidieť ich bolo aj na Plese v opere v roku 2006. Tieto retro zábery spred 10 rokov odvysielala uplynulú sobotu aj markizácka Smotánka. A tam akoby bola blondínka úplne iný človek, akým je dnes. A zrejme iba málokto by ju tu spoznal. Vtedy nosila výrazné blond vlasy či hlboké výstrihy, ktoré odhaľovali jej silikónové prsia. Nepohrdla ani výraznými šperkmi.

Dnes je však už všetko inak. Potom, ako sa Kollárovi narodili ďalší potomkovia s inými ženami, ich vzťah skončil a Krištúfková mu vraj nevedela dlho prísť na meno. No dnes je jasné, že za minulosťou už urobili hrubú čiaru. Petra sa totiž objavila  na kandidátke Kollárovej strany, ktorá sa, ako je už známe, dostala do parlamentu, kde bude sedieť aj blondínka. Tá dnes vyzerá oveľa decentnejšie ako pred rokmi. Zmenila šatník i farbu vlasov a má už dva roky po svojom boku aj nového priateľa – bohatého podnikateľa Tomáša Seböka, s ktorým žije v jednej domácnosti. 

Petra Krištúfková dnes a pred 10 rokmi (vpravo).
Zobraziť galériu (4)
Petra Krištúfková dnes a pred 10 rokmi (vpravo).

Viac o téme: Boris KollárPetra Krištúfková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu