Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Luxus Danglovej ženy: Preboha, za toto dala 5000 eur?!

Herec Dano Dangl s manželkou Beátou. Zobraziť galériu (7)
Herec Dano Dangl s manželkou Beátou.

BRATISLAVA – Márnivá?! Manželka známeho herca a scenáristu Dana Dangla (41) Beáta (39) sa pred pár dňami objavila na premiére filmu v bratislavskom nákupnom centre, kde opäť zaujala svojím stylingom. Nenápadný čierny outfit doplnila dvoma výraznými luxusnými doplnkami z limitovanej edície svetoznámeho módneho domu za hriešny balík peňazí.

Vie utrácať! Známy herec Dano Dangl si pred pár dňami spolu s manželkou Beátou nenechal ujsť bratislavskú premiéru filmu Dvojníci.  Viac ako známa tvár ale zaujala práve Danglova krajšia polovička, ktorá je už verejnosti známa tým, že je vždy luxusne a štýlovo nahodená. A ani tento raz to nebolo inak.

Sexi štíhla a vysoká brunetka bola totiž nahodená v čiernych latexových nohaviciach a vo zvršku rovnakej farby, čo pôsobilo na prvý pohľad nenápadne. No pozorným očiam neuniklo, že charizmatická brunetka drží v ruke pestrofarebný dizajnérsky kúsok za naozaj mastnú sumičku. Okrem toho sa mohla pochváliť aj značkovým šperkom, ktorý sa jej ligotal na krku.

Prepychová kabelka z limitovanej edície parížskeho módneho domu stojí 4500 eur a náhrdelník rovnakej luxusnej značky kúpite za 500 eur. Mnohým smrteľníkom sa pri tejto sumičke určite hlava zatočí, veď utratiť 5000 eur iba za doplnky si nemôže dovoliť každý. 

Manželka Dana Dangla si dopriala kabelku v hodnote 4500 eur a náhrdelník za 500 eur.
Zobraziť galériu (7)
Manželka Dana Dangla si dopriala kabelku v hodnote 4500 eur a náhrdelník za 500 eur.

Viac o téme: Dano DanglBeáta Danglová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu