Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sajfova markizáčka v alobale, Twiinsky ukazovali zadočky a missky podprsenky!

Veronika Ostrihoňová vyzerala ako oblečená v alobale, Twiinsky ukázali vypracované zadky a finalistky Miss Slovensko 2016 podprsenky. Zobraziť galériu (41)
Veronika Ostrihoňová vyzerala ako oblečená v alobale, Twiinsky ukázali vypracované zadky a finalistky Miss Slovensko 2016 podprsenky. (Zdroj: Jan Zemiar)

ÖTTEVÉNY - Cez víkend sa v známom maďarskom kaštieli konala luxusná módna prehliadka. V hlavnej úlohe sa predstavili finalistky súťaže krásy Miss Slovensko 2016. No a dámy okrem svojich krásnych postavičiek ukázali na móle aj čosi iné - podprsenky. Speváčky z dua TWiiNS (29) zas v plnej kráse odprezentovali svoje vypracované zadočky a moderátorka večera Veronika Ostrihoňová (26) outfit, v ktorom pripomínala rožok zabalený v alobale.

V sobotu večer sa v známom maďarskom kaštieli Chateau Földváry konala pod taktovkou Slovákov luxusná módna šou. Pri tejto príležitosti sa v historických priestoroch stretlo viacero známych tvárí... A po móle sa prešli krásne finalistky z Miss Slovensko 2016. 

Tie v odvážnych modeloch okrem krásnych tváričiek a perfektných postáv odhalili aj kus svojej spodnej bielizne. Viaceré šaty, ktoré predvádzali, totiž pozostávali zo sieťovaných častí, ktoré ukázali, čo missky pod nimi skrývajú. Celá sála tak mala možnosť vidieť, aké podprsenky finalistky nosia. 

Čo-to zo svojich tiel ukázali aj speváčky z dua TWiiNS - Veronika a Daniela Nízlové. Dvojičky totiž počas vystúpenia mali na sebe outfit, ktorý sa vo funkcii zahaľovania vyrovnal asi tak celým plavkám. Namiesto nohavíc mali totiž na sebe čosi, čo pripomínalo jednoduché nohavičky. No a vďaka tomu sa prítomným hosťom naskytol pohľad na ich dokonalo vypracované zadky. 

A v neposlednom rade pozornosť pútala aj snúbenica funrádiového spíkera Mateja Sajfu Cifru, Veronika Ostrihoňová. Markizácka redaktorka sa počas večera predstavila v úlohe moderátorky. No viac ako darom reči na módnej prehliadke zaujala svojím oblečením. Veď krásna blondínka v ňom vyzerala ako zabalená v lesklom alobale. 

Viac o téme: TWiiNSMiss SlovenskoVeronika Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu