Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Banášová so smútkom v očiach: Zvažuje adopciu!

Adela Banášová prehovorila aj o adopcii. Zobraziť galériu (7)
Adela Banášová prehovorila aj o adopcii.

BRATISLAVA – Zamýšľa sa nad všeličím! Koncom septembra 2013 sa verejnosť dozvedela, že Adela Banášová (35) v siedmom týždni tehotenstva prišla o bábätko, ktoré čakala s partnerom Petrom Modrovským (32). Zatiaľ sa jej ani po vyše dvoch rokoch nepodarilo otehotnieť, čo moderátorka nevníma síce tragicky, no v očiach jej badať smútok, keď o tejto téme hovorí. Topkám však priznala, že zvažuje aj iné možnosti, ako byť mamou.

Krutá rana osudu! V roku 2013 sa Adela Banášová spolu s partnerom Petrom Modrovským tešila na prvé spoločné bábätko. Bohužiaľ, osud im nebol naklonený a moderátorka po pár týždňoch o dieťatko prišla. 


Banášovej bolestné tajomstvo: Prišla som o dieťatko!


Pred pár dňami ale vysvitlo, že blondínka je adoptívnou mamou. Podporuje totiž nadaného Michala, ktorý má rezbársky aj herecký talent. Pri tejto príležitosti sme sa jej spýtali, či už neuvažovala aj nad reálnou adopciou v prípade, že sa jej nepodarí mať vlastné dieťa.

„Človek sa zamýšľa nad všeličím. Teraz uvažujem inak, ako budem možno o 2 roky. Ja obdivujem všetkých ľudí, ktorí idú do toho a adoptujú si dieťa. Môj momentálny názor je, že toľké deti sú bez domova a rodiny, že možno by som skôr išla do toho, ako siliť prírodu a Božie plány do tej mojej predstavy, ako mať dieťa. Beriem to ako relevantnú možnosť. Možno. To hovorím teraz,“ priznala Banášová, ktorá by teda išla skôr cestou adopcie, ako by mala vyskúšať umelé oplodnenie.

„Nie som fanúšičkou znásilňovania prírody. Ja verím tomu, že to dieťa, keď sa má niekomu narodiť, tak si to dieťa zariadi a že príde. Snažím sa mať voči tomuto pokoru a stále vnímam, že dieťa nie sú topánky vo výklade ani kabelka, ktorú si vydupeme, lebo za každú cenu chceme dieťa. Jednoducho život prináša niekomu niečo iné, niekomu niečo vezme, treba to brať s pokorou, ako to je. Takže to sa učím, to je moja lekcia. Ešte mám jednu z tých šťastnejších lekcií v živote,“ dodala moderátorka, ktorá by bola určite pre akékoľvek dieťa, či už svoje alebo adoptované, skvelou mamou. Nechajme sa teda prekvapiť, ako to život zariadi.

VIDEO: Rozhovor s Adelou Banášovou o adopcii i umelom oplodnení!

rozhovor Banasova Dive maky

Viac o téme: Adela Banášová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu