Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Bývalá markizáčka porodila: Po nepríjemných zážitkoch tretie dieťa!

Soňa Lexmanová je už trojnásobnou mamičkou. Zobraziť galériu (4)
Soňa Lexmanová je už trojnásobnou mamičkou.

BRATISLAVA - Boj s nepriaznivým osudom nakoniec vyhrala! Soňa Lexmanová (41), ktorá kedysi pracovala v spravodajstve Markízy a neskôr v nadácii televízie Joj, si aktuálne vychutnáva materské povinnosti. Hoci si v živote prešla tým najhorším, čo sa žene môže stať, dnes je opäť šťastná. Blondínka pred rokmi trikrát prišla o dieťa. V týchto dňoch sa však teší zo svojej čerstvo narodenej dcérky Alžbetky.

Nevzdala sa a plní si svoj sen! Bývalá redaktorka markizáckeho spravodajstva Soňa Lexmanová sa nikdy netajila tým, že túži po veľkej rodine. Osud však k nej roky nebol naklonený a v minulosti až trikrát o vytúžené dieťatko prišla.

Teraz však prežíva najšťastnejšie dni svojho života. Na bratislavských Kramároch porodila svoje už tretia dieťa. K dvom dcérkam Johanke (10) a Terezke (3) tak pribudla ďalšia princezná. „Tak vás všetkých po rozpade zdravíme. Posily do tímu si rodíme. 2590g a 47cm síce nie sú veľké miery, ale meno máme priam kráľovské – Alžbeta,“ napísala v stredu na sociálnu sieť šťastná trojnásobná mamička, ktorej sen o veľkej rodine sa stal skutočnosťou. Rodinke srdečne blahoželáme a prajeme veľa zdravia!

Viac o téme: Sona Lexmanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu