Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Judínyová ako ste ju ešte nevideli: Juj, čo ste jej to spravili?!

Erika Judínová Zobraziť galériu (14)
Erika Judínová

BRATISLAVA – To snáď nie je ani ona! Moderátorka markizáckej Smotánky Erika Judínyová (45) je známa svojím vyberaným vkusom a dokonalým stylingom. Pred pár dňami sa od hlavy po päty zladená objavila aj na predvolebnej zabíjačke Československého leva – spolku, ktorý vedie Jozef Oklamčák. Tu ju členovia prijali medzi seba, a preto ju obliekli do rozmerného trička, ktoré ju výrazne zmenilo.

Tvár obľúbenej markizáckej Smotánky Erika Judínyová už niekoľko rokov divákov ohuruje v odvážnych a sexi outfitoch. Pri pohľade na ňu mnohí muži pri obrazovkách lapajú po dychu. Niet sa čo čudovať, veď vyzerá skvelo. A dokonca aj bez výrazného mejkapu, čoho dôkazom je aj nedávna akcia – predvolebná zabíjačka Československého leva, ktorú organizoval znalec ženskej krásy Jozef Oklamčák.

Známa blondínka prišla v spoločnosti svojho manžela, herca Štefana Skrúcaného, dokonalo nahodená v sivom outfite. Ženské oko určite zaujme jej luxusná kabelka svetoznámej značky za 2300 eur, ktorá je momentálne hitom medzi známymi Slovenkami.

Takto šik nastajlovaná však Erika nezostala dlho. Členovia spolku sa ju totiž rozhodli prijať medzi seba, a tak jej na mohutné vlnené pončo obliekli veľké bavlnené tričko. Vďaka tomu zrazu nabrala také oblé tvary, aké sme na nej nikdy nevideli. Nechtiac tak z nej na okamih vyrobili poriadnu bacuľku. Veď pozrite sami...

Nahodená moderátorka Erika Judínyová sa o pár minút zmenila na bacuľku v bavlnenom tričku.
Zobraziť galériu (14)
Nahodená moderátorka Erika Judínyová sa o pár minút zmenila na bacuľku v bavlnenom tričku.

Viac o téme: Erika Judínyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu