Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Jadranka v obtiahnutých šatách: Fúha, veď vyzerá ako jaternica!

Jadranka Handlovská Zobraziť galériu (5)
Jadranka Handlovská

BRATISLAVA – Toto jej nevyšlo! Temperamentná speváčka a niekdajšia rosnička z Markízy Jadranka Handlovská (48) sa nedávno objavila na televíznych obrazovkách s nie práve najlichotivejším výzorom. Tmavovláska totiž pútala pozornosť svojím obtiahnutým outfitom, ktorý výrazne odhaľoval jej tukové vankúšiky.

Energická Jadranka Handlovská sa po dlhých rokoch hlásenia televízneho Počasia v Záhorskej Bystrici vydala pred rokmi na spevácku dráhu. A hudbe sa venuje dodnes. Ako speváčka sa predviedla aj na nedávnej akcii, kde si prítomní hostia a bývalí speváci šlágrov zaspomínali na zosnulého speváka skupiny Senzus Dušana Hergotta pri príležitosti 10. výročia jeho smrti. 

Akciu odvysielala aj markizácka Smotánka, vďaka ktorej si tak diváci mohli zaspomínať na svojich niekdajších speváckych obľúbencov. Spomedzi nich najviac zaujala Jadranka, ktorá sa na pódiu mihla v čiernych obtiahnutých šatách.

Žiaľ, na kráse jej tento outfit príliš nepridal, práve naopak. Speváčkine kilá navyše spôsobili, že v tomto outfite vyzerala ako naprataná jaternica. Tento model nebol zjavne vhodný na jej proporcie. Nabudúce snáď zvolí niečo voľnejšie, v čom zakryje nedostatky a čo naopak podčiarkne jej ženskosť.

Jadranka spievala v obtiahnutých šatách, v ktorých vyzerala ako jaternica.
Zobraziť galériu (5)
Jadranka spievala v obtiahnutých šatách, v ktorých vyzerala ako jaternica.

Viac o téme: Jadranka Handlovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu