Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nahé FOTO hviezdy z Fontány pre Zuzanu: Pozrite na to telo, už má 47!

Eva Vejmělková Zobraziť galériu (6)
Eva Vejmělková (Zdroj: archív)

PRAHA - Detská tvár a hrozne dobré... Telo! Na celom Slovensku ani v Česku nie je azda nikto, kto by aspoň raz nevidel sériu Fontána pre Zuzanu. Jej najväčšou hviezdou bola jemná blondínka Eva Vejmělková, po ktorej v časoch jej najväčšej slávy túžil azda každý muž. A niet sa ani čomu čudovať - kráska sa totiž pýšila bezchybnými krivkami. Svedčia o tom napokon aj jej úplne nahé zábery. Pozrite, táto kočka včera oslávila 47. narodeniny!

Evu Vejmělkovú si Česko a Slovensko zamilovalo vďaka filmom Fontána pre Zuzanu, v ktorých blondínka stvárnila hlavnú postavu. A vďaka dlhým blond vlasom, krásnej tvári a bezchybným krivkám bola dlhé roky aj tajným snom mnohých mužov. 

No po zhliadnutí jej nahých záberov sa ani niet čomu čudovať... V časoch, keď kráska natáčala prvú časť legendárnej snímky, sa totiž aj po prvýkrát vyzliekla pred kamerami. A to úplne „na kompletku“!

Odhalila nielen svoje plné prsia, ale aj nahý predok a zadok. Odvaha teda mladej – vtedy ešte len 16-ročnej – herečke rozhodne nechýbala. No tipovali by ste, že odvtedy ubehlo už dlhých 31 rokov? Toto sexi telo totiž včera oslávilo svoje 47. narodeniny!

Eva Vejmělková sa počas svojej kariéry vyzliekla viackrát. Niekoľkokrát dokonca aj pred dovŕšením 18 rokov.
Zobraziť galériu (6)
Eva Vejmělková sa počas svojej kariéry vyzliekla viackrát. Niekoľkokrát dokonca aj pred dovŕšením 18 rokov.  (Zdroj: archív)

Viac o téme: Eva Vejmělková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu