Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Seriálová mrcha dráždi: Švidraňová išla donaha?!

Barbora Švidraňová Zobraziť galériu (3)
Barbora Švidraňová (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Erotika v podaní známej krásky! Herečka Barbora Švidraňová (27), ktorú diváci poznajú predovšetkým ako zákernú mrchu Karin Kučerovú z Búrlivého vína, nedávno prikývla na zaujímavú ponuku. Stala sa tvárou nového parfumu slovenskej dizajnérky. Fotografiami z novej kampane sa stihla pochváliť aj na sociálnej sieti, kde jedna z nich pôsobila naozaj odvážne. Ryšavka na nej totiž vyzerá, akoby pózovala nahá.

Nekompromisná seriálová mrcha Barbora Švidraňová v poslednom čase výrazne opeknela, čo naplno zužitkovala na nedávnom fotení. Svoje telo a tvár totiž najnovšie prepožičala známej slovenskej šperkárke Petre Tóth, ktorá sa môže pochváliť už aj novým parfumom.

Barbora sa včera dokonca stihla na sociálnej sieti Instagram pochváliť už aj fotografiami z kampane na tento produkt. Zábery hýria prevažne čierno-červenými tónmi, keďže flakón je práve v týchto farbách. Švidraňová je na väčšine z nich v elegantných šatách s výraznými doplnkami, ako napríklad s farebnou čelenkou s perím. No jedna z nich vyčnieva z radu. Herečka na nej totiž pôsobí ako nahá.  

Zaujímalo nás preto, či sa naozaj fotila bez šiat, alebo to bol iba úmysel, aby to tak vyznelo, keďže na snímke je zachytená iba po hrudník. „Nie, nebola som nahá, mala som podprsenku aj také šaty bez ramienok. Nechala som sa nahovoriť na fotenie nového parfumu mojej obľúbenej šperkárky Petry Tóth.  Fotilo sa mi dobre, už som zvyknutá. A takéto akože nahé fotenie malo vyznieť sviežejším dojmom,“ prezradila nám umelkyňa, ktorá sa už čoskoro objaví aj v novej markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome.

 

Viac o téme: Barbora Švidrňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu