Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Markíza opäť naštvala divákov: Pekne ste to pos*ali!

Televízia Markíza Zobraziť galériu (4)
Televízia Markíza (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Televízia Markíza v poslednom období robí všetko pre to, aby posilnila svoje denné čísla sledovanosti. Všemožne šachuje s vysielanými projektami a snaží sa udržať náklonnosť divákov. No zdá sa, že kroky kompetentných zo Záhorskej Bystrice majú úplne opačný efekt. Svojich priaznivcov totiž poriadne naštvali. Tí im teraz odkazujú: „Pekne ste to pos*ali!“

Dlhé roky nemala Markíza na mediálnom trhu konkurenciu. Diváci milovali ich programy a kompetentní sa tešili z vysokej sledovanosti. No v poslednom období televízia zo Záhorskej Bystrice akoby strácala paru. Veď v podvečernom čase už dlhšie ťahá oproti konkurencii za kratší koniec... A ružovo to nevyzerá ani s Búrlivým vínom.

To po odchode hlavnej hviezdy Nely Pociskovej zjavne stratilo svoje čaro – dosahuje totiž historicky najnižšie čísla. Markíza sa preto rozhodla svoju niekdajšiu vlajkovú loď odpratať na neskorší vysielací čas. A o 20:30 nasadila reality šou Farma. No namiesto toho, aby si televízia týmto krokom zabezpečila lepšiu sledovanosť, len opäť naštvala divákov. 

Svedčí o tom množstvo nahnevaných komentárov, ktoré v posledných dňoch doslova zaplavili fanúšikovskú stránku seriálu. A odkaz pre Markízu je jasný: „Ste to zase pekne pos*ali!“ zhodujú sa priaznivci na Facebooku. „No čo, veď tých pár ľudí, čo vstáva do práce, vám chýbať nebude že?“ napísala jedna z verných diváčok. „Ako, že ste seriál posunuli na vedľajšiu koľaj... My sa vám na vašu Farmu môžeme vys*ať. Farma má čas aj v neskorších hodinách. Stále to prekladáte, to sa veľa ľuďom nepáči,“ netaja Slováci. 

Skutočne sa v poslednom období v programe televízie vyzná len málokto. Najprv totiž ohlásia, že Búrlivé víno pôjde, dokonca dve časti po sebe, no nakoniec sa diváci z malého infoboxu na obrazovkách dozvedia, že na svoj obľúbený počin si budú musieť niekoľko dní počkať...

Rovnako nečakane sa zmenil aj vysielací čas seriálu – hoci všetci čakali, že pôjde v pôvodnom termíne, krátko po ôsmej ho na obrazovkách vystriedala Farma. O relácii Bez servítky, ktorú kompetentní nečakane stiahli na ranný čas, ani nehovoríme. Prakticky zo dňa na deň ho v podvečernom slote nahradili reprízy sitkomu Susedia. No Markíza by si na podobné šachovanie s programom mala začať dávať pozor, lebo príde aj o zvyšok svojich verných divákov. 

Viac o téme: Búrlivé víno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu