Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Markizáčka Horváthová na posmech: Toto sa Kvete nebude páčiť!

Kveta Horváthová Zobraziť galériu (4)
Kveta Horváthová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Takto si z nej vystrelili! Moderátori Fun rádia Milan Junior Zimnýkoval (38) a Marcel Forgáč (44) zverejnili dnes na svojej internetovej stránke koláž s názvom Tak ide čas, kde sú tri fotky svetového popového speváka Justina Biebera (22) s rôznymi účesmi a na štvrtej je, čuduj sa svete, markizácka moderátorka Kveta Horváthová (39).

Fanúšikov poriadne rozosmiali! Milan Junior Zimnýkoval a Marcel Forgáč patria medzi populárnych moderátorov, ktorí si robia žarty nielen sami zo seba, ale nebránia si vystreliť aj z iných známych osobností. Tentokrát im do rany prišla markizácka moderátorka Kveta Horváthová, ktorá sa ocitla v koláži s kanadským popovým spevákom Justinom Bieberom.

Obľúbenec tínedžeriek totiž za posledné roky prešiel rôznymi zmenami vizáže. Nedávno zvolil taký účes, že podľa koláže na Facebooku mu veľa nechýba, aby sa zmenil na Kvetu. Oslovili sme preto Juniora s tým, či koláž vyrobil on s  Marcelom „Poslali nám to poslucháči Fun rádia. Oni nám pravidelne posielajú takéto veci, a teší ma, že to poslali skôr nám, ako to vôbec uzrelo svetlo sveta,“ prezradil moderátor.

Jemu samému sa obrázok zdá vtipný. „Áno, prečo nie, to sú také milé veci, to nie je nič zlé. Justin vyzerá tak, ako vyzerá, a Kvetka vyzerá tak, ako vyzerá. To, že sa to spája, nie je nič zvláštne, veď aj do špagiet ide pretlak, a je to normálne,“ okomentoval to svojsky Zimnýkoval.

Faktom ostáva, že mnohí fanúšikovia sa na koláži výborne zabávajú a stránku moderátorov zahlcujú rôznymi smajlíkmi a vtipnými komentármi. „VyKvetol,“ napísal jeden z nich. Samozrejme, fanúšičkám mladého speváka sa takýto humor vôbec nepáčil. A Kveta sa asi tiež od smiechu váľať nebude...

 

Tak plynie čas.

Posted by Junior a Marcel on 3. marec 2016

 

Viac o téme: Kveta Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu