Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Morbídna zábava na Jojke: Toto myslíte vážne?!

Tv Joj Zobraziť galériu (3)
Tv Joj (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Fúúúha! Jojka pripravila v roku 2016 pre svojich divákov viacero noviniek. Okrem seriálu Zoo či sitkomu Dovidenia, stará mama plánuje už čoskoro do vysielania nasadiť aj zábavnú šou s názvom Vtedy na Západe. Prezrádza to reklamný spot, ktorý televízia v týchto dňoch začala vysielať. No a podľa neho to bude teda poriadne morbídna zábava!

Televízii Joj v poslednom období doslova ide karta. Podarilo sa jej vďaka šou Moja mama varí lepšie ako tvoja presadiť v podvečernom čase, dobrú sledovanosť zaznamenáva aj nový seriál Zoo a svojich divákov si pomaly získava aj neopozeraný sitkom Dovidenia, stará mama. 

A už čoskoro plánujú na Kolibe nasadiť do vysielania ďalšiu novinku. Ako totiž prezrádza reklamný spot, ktorý televízia začala v týchto dňoch vysielať, pre divákov pripravuje úplne novú „veselú“ šou. Projekt s názvom Vtedy na západe, však v dokrútke sľubuje aj poriadne morbídnu zábavu! 

Nová relácia bude postavená  na diváckych príbehoch, ktoré už začala televízia aj zháňať. No okrem vtipných príhod z milých životných situácií si od svojich priaznivcov pýta aj veselé momenty z pohrebov. „Vaše trapasy, divoké svadby a veselé pohreby, prvé rande, posledné rande alebo iné neuveriteľné životné príbehy vyrozprávame s napätím ale najmä s humorom,“ avizuje Joj.

A to môže na niekoho pôsobiť prinajmenšom zvláštne. Smiať sa totiž na chvíľach zo smútočného obradu nie je práve najtradičnejší druh zábavy. No nechajme sa prekvapiť, akým spôsobom sa takéto citlivé témy podarí na Kolibe napokon spracovať. 

Video: Reklamný spot na šou Vtedy na západe

Tv Joj - Vtedy na západe

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu